Ceyda Bölünmez Çankırı, Aliağa'yı Ziyaret Etti

Ceyda Bölünmez Çankırı, Aliağa'yı Ziyaret Etti
Editör: Aliağa Medya
29 Nisan 2024 - 11:15
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Aliağa'ya gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Konak Belediye Başkan adayı olan fakat seçilemeyen AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, seçimlerin ardından İzmir'deki ilçeleri ziyaret ederek saha çalışmalarını sürdürüyor.
 Bu kapsamda Aliağa'ya da gelen Çankırı, ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Çankırı, ardından MHP Aliağa İlçe Başkanlığı'nı ve üçüncü kez göreve seçilen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ı ziyaret etti. Çankırı, ilçede esnaf ziyaretleri de yaparak esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi. Çankırı'ya ziyaretlerinde AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya ve partinin ilçe yöneticileri de eşlik  etti.

Ziyaretlerin ardından kısa  açıklamada bulunan AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demir İlçemiz  , şehrimiz ve ülkemiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini , Birliği  ve beraberliğin  sembolü Cumhu rİttifakı ile Aliağa’da hizmetin tarihi yazmaya devam edeceklerini  dile getiren Başkan Demir Önümüzdeki beş yıl içinde de birliğin gücüyle Aliağa için Canla Başla Çalışmasını sürdürecek olan Belediye Başkanı Serkan Acar’a  başarılar diledi.