Celal Süslü 4'üncü kez başkan seçildi

Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi 9. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek listenin çıktığı genel kurulda  mevcut başkan Celal Süslü 4'üncü kez  yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Celal Süslü 4'üncü kez başkan seçildi
Editör: Aliağa Medya
06 Aralık 2021 - 16:21
Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı Aliağa Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Genel kurul toplantısına  dernek üyelerin  yanı sıra Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı Ferhat Bakan ,Alevi Kültür Dernekleri Disiplin kurulu başkanı Demirali İlhan , Buca Belediye  Başkan Yardımcısı  Süreyya Bingöl  ,CHP Aliağa Belediye meclis üyeleri, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, Emekli Sen Aliağa Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe, Deva Partisi Aliağa İlçe Başkanı Emre Kaya, HDP Aliağa İlçe Eş Başkanı Gül Ekici, Fatih Polatlı ve  sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katılım gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede faaliyet raporu okunduktan sonra 3 yıllık Celal Süslü yönetiminin tüm faaliyetleri, geçmiş döneme ve gelecek üç yıllık sürece ait tahmini bütçe oy birliğiyle kabul edildi.
 Divan Başkanlığını Haydar Karaman'ın  yaptığı kongrede kısa bir konuşma yapan başkan Celal Süslü” Bu zamana kadar benimle birlikte yürüyen yönetimime teşekkür ediyorum. Bu süreçte bir sürü olumsuzluk yaşadık. Pandemiden dolayı bir çok etkinliğimizi yapamadık. Gündemimiz yoğun. Umarım bundan sonraki dönemde sağlıklı huzurlu ve mutlu bir döneme giriş yaparız. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. " ifadelerini kullandı.
Genel kuruludaki başkanlık seçiminde el kadırma şeklinde yapılan oylamada  tek listede katılan Celal Süslü Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şube Başkanlığına yeniden seçildi. Seçim sonuçlarına göre yönetim kurulu asıl üye listesi  Celal Süslü Himmet Ceyhan, Erdoğan Çoban, Sabiha Ciritoğlu, Mustafa Özbay, Cuma Maden ve Mustafa Şener ‘le oluştu.
 
Başkan Süslü ;“Bu güvene layık olmaya çalışacağım.”


Seçim Sonrasında kısa konuşma yapan Başkan Celal Süslü “Alevi Kültür Derneği Aliağa şubesi olarak 9.olağan genel kurulumuzu yaptık. Tek  listeyle girdiğim Genel kurul'da sahsıma ve yönetimine verilen güvenden dolayı bütün üyelerimize çok teşekkür ediyorum,  verdiğiniz bu güvene layık olmaya çalışacağım. Ayrıca genel kurulumuza katılan genel merkez yöneticilerimize, Şube başkanlarımıza, siyasi partilere, meclis üyelerine, sendikalara, ve  Derneklere, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
Haber: İsmail Hakkı Ergün