Bergama Belediyesi araç filosu her geçen gün yeni araç

Bergama Belediyesi araç filosu her geçen gün yeni araç
Editör: Aliağa Medya
19 Mart 2021 - 00:35
Bergama Belediyesi araç filosu her geçen gün yeni araç alımları ile büyüyor
Bergama Belediyesi hizmet filosuna geçtiğimiz ay kattığı 14 adet 0 kilometre aracın ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere çok amaçlı mini ekskavatör satın aldı. 622 bin TL.’ye satın alınan iş makinesinin teslimi gerçekleştirildi.
Belediyenin geçmiş dönemden gelen büyük bir borç yükü ile devralındığına işaret eden Başkan Koştu, “Koronavirüs salgını, akabinde İzmir depremi gibi birçok olayın yaşandığı zor şartlar altında göreve başladık. Buna rağmen mali disiplini sağlayarak, belediyemizin dişinden tırnağından artırdığımızla satın aldığımız yeni araçlarımızla iş makina parkurumuzu büyütüyoruz” dedi.
YENİ ALINAN EKSKAVATÖR HAMARAT MI HAMARAT
Belediye bünyesine kazandırılan yeni iş makinelerinin son teknoloji ürünler olmasına dikkat ettiklerini yapmış olduğu açıklamasında ifade eden Başkan Koştu, “Teknoloji harikası yeni satın aldığımız ekskavatör Bordür Taşı Döşeme Ataşmanı, Ot Biçme Ataşmanı, Kanal Temizleme Kovası, Toprak Burgusu, Asfalt Beton Kesme, Bariyer Altı Ot Biçme Ataşmanı, Mini Yükleyici Kovası, Çapa Ataşmanı, Polip, Tırmık, Tesviye Ataşmanı, Süpürme Ataşmanı ve Kar Küreme Bıçağı ile birlikte bir çok hizmetin yerine getirilmesinde kullanılabiliyor.  Bir taraftan vizyon projelerimizle Bergama’ya özlenen ve beklenen hizmetleri yapmaya devam ederken bir yandan da adım adım güçlü bir Bergama Belediyesi oluşturuyoruz” dedi. 
 
--