Bayraklı İçin Yeni Bir Çağ Açacağız

Bayraklı İçin Yeni Bir Çağ Açacağız
Editör: Aliağa Medya
16 Aralık 2023 - 13:21
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayraklı Belediye Meclis Üyesi, MHP Grup Başkanvekili Muhammet Şahin, “Ülkemiz, şehrimiz ve Bayraklımız için yeni bir çağ başlıyor. On dört yıldır Bayraklı’ya çivi dahi çakmayan CHP Belediyeciliği artık tarihe karışıyor. Biz hemşehrilerimiz ve ilçemiz için mücadele ederken işi sadece şov olanlarla veda vaktimiz geldi.” Dedi.

Tüm siyasi partilerde olduğu gibi MHP’de de Belediye Başkan Adaylıkları ve Meclis Üyelikleri aday adayı başvuruları sürüyor. MHP’nin Bayraklı Belediyesi Meclis Üyesi Muhammet Şahin de başvurusunu gerçekleştirenler arasındaydı. Partisinin Bayraklı İlçe Başkanlığına resmi adaylık başvurusunu yapan Şahin, “Liderimizin emrinde teşkilatımızın çatısı altında yaşadığımız şehre hizmet etmeyi sürdürmek niyetiyle tekrar aday adaylığı başvurumu yaptım. Beş yıllık çalışma dönemimde İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin Beyefendinin büyük desteğini gördüm. Önümüzdeki dönemde de yine bu destek ve himayesiyle ilçemize ve insanlarımıza hizmet etmek istiyorum. Bayraklı İlçe Başkanımız Tuncay Arslan ve kıymetli teşkilat yöneticilerimiz ile birlikte Cumhur İttifakı hizmetlerini Bayraklımızda zirveye taşıyacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Beş Senemizi Hiç Ettiler

Bayraklı’nın beş senesinin boşa harcandığını da sözlerine ekleyen MHP Bayraklı Belediye Meclis Üyesi ve Aday Adayı Muhammet Şahin, “Birilerinin adamı olarak geldikleri Bayraklı’ya bir çivi bile çakmadan gidiyorlar. Bu Bayraklı’nın beş yılının hiç edilmesidir. Elimde mevcut belediye başkanının beş yıl önce açıkladığı vaat listesi var. Maalesef hiç biri hayata geçirilmedi. Bayraklı sevgisi ve Bayraklı’lara hizmet aşkı olmayan bir zihniyetten daha ne beklenir. Tabii ki sadece şov… Bayraklılı bile olmayan biri ilçemize hiçbir şey kazandırmadı. Bu esasen çok üzücü bir durum koskoca bir ilçenin beş yılını kaybetmesi demek, geleceğimizin karartılması demektir.”

İzmir ve Bayraklı İçin Yeni Çağ

Türkiye’nin 2023 vizyonuyla ve Cumhuriyetimizin 100 yılı coşkusuyla gireceğimiz 2024 Yerel Seçimleri Türkiye’nin önünü açacak bir kavşak noktası olacaktır, diyerek sözlerini sürdüren Muhammet Şahin, “Genel Seçimlerde kazandığımız Cumhur İttifakı zaferini yerel seçimlerde de sürdüreceğiz. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefedi’nin “ayırmadan ayrıştırmadan” ilkesiyle Bayraklı için canla başla” mücadele edecek, hemşehrilerimize hak ettiği hizmeti getirmenin gayreti içinde olacağız. Yerel olarak İzmir’in ve Bayraklı’nın makûs talihini yenecek yeni bir çağ başlatacağız.” İfadelerini kullandı.

Çok sayıda partili ile birlikte aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Şahin son olarak, “Davamıza, ülkemize, teşkilatlarımıza ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Daha önce olduğu gibi sonsuza kadar liderimin ve genel merkezimizin emrinde İl Başkanımızın talimatlarıyla hizmetlerimi sürdüreceğim. Rabbim utandırmasın” dedi.