Aliağa  Belediye Başkan Aday Adayı Burak  Uçar Yerel Basınla Buluştu.

Aliağa  Belediye Başkan Aday Adayı Burak  Uçar Yerel Basınla Buluştu.
Editör: Aliağa Medya
16 Aralık 2023 - 10:37
 
CHP’den Aliağa  Belediye Başkan Aday Adayı Burak  Uçar , Aliağa’daki  yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.
Karşılıklı sohbet havasında geçen toplantıda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Uçar, aday adayı olmaya nasıl karar verdiğini açıkladı. “Uçar, gençlik yıllarından beri CHP’ye gönüllülük esasıyla bağlı olduğunu, seçim kampanyalarında ve sandık kurullarında görev aldığını vurgulayarak, “Aliağa’yı yönetmeye bir anda karar vermedik. Bu, yıllardan beri yaşadığımız kentimizdeki sorunlar, adaletsizlik, haksızlık ve liyakatsizlik gibi temel hataların neticesinde ortaya çıktı” ifadelerini kullandı

Belediye Başkan Aday Adayı Burak  Uçar  Aliağa’yı yönetme anlamında son derece hazır hissettiğini belirtti. Aliağa’nın  tüm sorunlarını çok iyi bir şekilde bildiğini vurgulayan Belediye Başkan aday adayı  Uçar ,İki yıldan beri sorunların tespiti ve hızlı çözümler konusunda çalışan  bir ekibi olduğunu dile getirdi.
Burak Uçar, “Uzmanlar, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanat önderlerinden oluşan bir istişare ekibimiz var. Her şeyden önce bilinçli bir Aliağa seçmeni var. Bu süreçte şeffaf belediyecilik anlamında bizi denetleyecek Aliağalılar var” diye konuştu.
Program  toplu halde fotoğraf çekilmesiyle sona erdi…