Başkan Tugay'dan Bergama'da ulaşım müjdesi

Başkan Tugay'dan Bergama'da ulaşım müjdesi
Editör: Aliağa Medya
20 Mart 2024 - 22:30
Bergama'da, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar, binlerce yurttaşı aynı sofrada buluşturdu. Burada ilçe sakinlerinin Dikili ile Bergama arasında ESHOT seferlerinin başlamasına yönelik talebe yanıt veren Tugay, “Göreve gelir gelmez o seferleri başlatacağım. Söz veriyorum” dedi.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Bargama'da ev sahipliğini de üstlendiği iftara katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen iftar programında ayrıca CHP Bergama Belediye Başkanı Adayı Dr. Tanju Çelik, CHP Kınık Belediye Başkan Adayı Sema Bodur ve CHP Bergama İlçe Başkanı İsmail Durmaz da yer aldı.
Soğuk havaya rağmen iftar sofrasına konuk olan binlerce Bergamalıya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Cemil Tugay, ilçeye hizmet etmek için gün saydığını belirtti. Yapacakları çalışmalarla kentin refahını büyüteceklerini söyleyen Tugay,
“Bunu başaracağımıza yürekten inanıyoruz. Gelecek günlerin Bergama, İzmir ve Türkiye için çok güzel olsun istiyoruz” dedi. Konuşmasının ardından sahneden ineceği sırada, iftar yapan Bergamalı bir yurttaşın Dikili ile Bergama arasına ESHOT otobüsü seferlerinin başlatılmasına yönelik talebi üzerine Tugay, şu yanıtı verdi:
“Söz veriyorum, göreve gelir gelmez o seferleri başlatacağım.”
“TURİZMİ CANLANDIRACAĞIZ”
CHP Bergama Belediye Başkanı adayı Dr. Tanju Çelik ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay ile ilçeye çok güzel himet sunacaklarını söyledi. Çelik,
“Turizme yatırım Bergama’yı ayağa kaldıracak. Bunca tarihi mirası, turistik değeri ve kültürel mirası dünyayla buluşturup kentimizi kalkındırmalıyız. Göreve gelir gelmez eksikliklerimizi giderip çeşitli iş birlikleri ile turizmi canlandıracağız. Festivaller, kamplar ve birçok kültürel etkinlik olacak. Birçok turist gelecek. Böylece esnaf kazanacak, Bergama’mız kalkınacak” dedi.