Başkan Soyer İZBETON işçilerinin bayram sofrasına konuk oldu

Başkan Soyer İZBETON işçilerinin bayram sofrasına konuk oldu
22 Haziran 2023 - 20:18

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  İZBETON’un geleneksel bayramlaşma törenine katıldı. İşçilerle öğle yemeği yiyen Başkan Soyer, “Bu memleket daha güzel günlere layık. Onu yapacak olan da bizleriz” dedi.

İZBETON Genel Müdürlüğü’nün Belkahve Tesisleri’ndeki bayramlaşma törenine katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, işçilerle bayram yemeği yedi. Soyer’e İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Genel Sekreter Barış Karcı ve İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya eşlik etti. Hiç kimsenin umutsuzluğa yer vermemesi gerektiğinin altını çizen Başkan Tunç Soyer, “Çok üzüldüğümüz bir dönem yaşadık. 50 yıl hep mücadeleyle geçti. Hep umutlandık ama hiçbir zaman bu umudumuzu kaybetmedik. Şimdi de öyle yapacağız. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkacağız. Atalarımız 100 sene öncesinin koşullarında bunu başarmış ve nasıl Cumhuriyet’i getirmişse biz de demokrasiyi getirmek için elimizden geleni yapacağız. Atamızın çalışma arkadaşlarından ilham alarak çalışmaya devam edeceğiz ve çok daha güzel bir memleketi birlikte kuracağız” dedi.

İyi ki birlikte çalışıyoruz
Pırıl pırıl bir gençliğin yetiştiğini ifade eden Başkan Soyer, “İzmir bütün bu hikayenin lokomotifi olmaya devam ediyor. Biz bunun farkındayız ve buna sımsıkı sahip çıkacağız. Önümüzde yerel seçimler var ve biz bu başarıyı katlayarak devam ettireceğiz. Bu memleket daha güzel günlere layık. Onu yapacak olan da bizleriz. Sevdiklerinizle, ailelerinizle birlikte iyi bir bayram geçirmenizi diliyorum. İyi ki İzmir’deyiz iyi ki İzmir’de birlikte çalışıyoruz” diye konuştu.