Başkan Alkan" Yarın zenginleşirsem bunun hesabını sorun."

Başkan Alkan" Yarın zenginleşirsem bunun hesabını sorun."
Editör: Aliağa Medya
07 Ekim 2020 - 02:41

 
Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı kentteki basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. kahvaltı programında konuşan İlçe Başkanı Gürcan Alkan “Biz tabela partisi değiliz. Şeffaf ve açık bir yönetim anlayışımız var. Memleketimizin ihtiyacı olan bir genel başkanımız var ve onunla iktidara yürüyeceğiz. felsefemiz haktan ve halktan yanadır.” dedi.
İlçe Başkanlık Binasında düzenlen kahvaltıda Gelecek Partisi Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına kurucu başkan olarak Damla Akbaş’ın atandığı açıklandı. Başkan Gürcan Alkan, gençlik kolları başkanı olarak atanan Damla Akbaş’a yetki belgesi verdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Alkan “ “Partimizin adı Gelecek Partisi. Gençlerimiz de bizim geleceğimiz. Onların partimize katılımı ve ilgisi bizim için çok önemli. Damla kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyorum. Gençlerimizle beraber yürüyeceğimiz bu yol aydınlık olacak.” ifadelerini kullandı.
Ardından Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan mal varlığını beyan etti. İlçe başkanlığı görevini büyük bir şeffaflıkla ve açıklık içerisinde yürüteceğini söyleyen Başkan Alkan ,” Kongre süreçlerimizi tamamlıyoruz. Cumartesi günü Mersin’de, Pazar günü de İzmir’de son kongremizi yapıp 1 Kasım’da Allah izin verirse büyük kurultayımızı Ankara’da toplayacağız. İzmir’deki kongremize il delegelerimiz ve ben katılım göstereceğiz. Geçtiğimiz günlerde Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile İstanbul’da bir araya geldik. Kendisine mal beyanında bulunacağımı söyledim. Genel Başkanımız da bana ‘Tabii ki bulunacaksınız. Bütün ilçe başkanlarımız mal beyanında bulunacak.’ dedi. Ben Türkiye Cumhuriyeti’nde ilk defa bir ilçe başkanı olarak mal beyanında bulunuyorum. 2003 model arabam var, değeri yaklaşık 30 bin lira. 2020 model bir otomobil, onun da değeri yaklaşık 104 bin lira. İstiklal Caddesi’nde bir ev, değeri yaklaşık 300 bin lira. Muğla Datça’da bir ev, değeri yaklaşık 500 bin lira. Yine babamdan kalma bir ev, evin dörtte bir hissesi. Yine babamdan kalma 3 dönüm tarla, yaklaşık 150 bin lira değerinde. Halk Bankası’na 40 bin lira borcum var. İş Bankası’na da 30 bin lira kredi borcum var. Emekli maaşım 4 bin lira. Şu anda bekar bir oğlum var Sarp Alkan, onun da maaşı 3 bin lira. Benim mal beyanım bu. Yarın bu makamdan ayrılırken bunlarda bir artış olursa bunun hesabını bana sorun. Yarın zenginleşirsem bunun hesabını sorun. Biz tabela partisi değiliz. Şeffaf ve açık bir yönetim anlayışımız var Memleketimizin ihtiyacı olan bir genel başkanımız var ve onunla iktidara yürüyeceğiz. felsefemiz haktan ve halktan yanadır.” şeklinde konuştu
Kahvaltı programına Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan ve yönetim kurulu üyeleri yanı sıra basın mensupları katıldı.