Aliağa'da yeni bekçiler göreve başladı

Aliağa'da yeni bekçiler göreve başladı
Editör: Aliağa Medya
07 Ekim 2020 - 03:05
  
İzmir’in Aliağa  ilçesinde asayişin sağlanması, oluşabilecek suçların önlenmesi ve güvenlik olaylarına anında müdahale edilebilme gibi konularda görevlendirilen 15 Çarşı ve Mahalle Bekçisi göreve başladı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde, meydana gelebilecek olayların engellenmesi, asayiş ve huzurun temini amacıyla Müdürlük kadrosunda görevli 10 Çarşı ve Mahalle Bekçisine ilave olarak, eğitimlerini tamamlayarak, Aliağa İlçesine ataması yapılan 15 Çarşı ve Mahalle Bekçisi göreve başladı..
            Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti:” “Bundan böyle Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğümüz sorumluluk bölgesinde, motorize devriye yanında, Çarşı ve Mahalle Bekçilerinden oluşturduğumuz yaya devriyeler ile vatandaşımız ile daha samimi ve yakın diyalog kurarak, hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Bünyemizde görev yapan, toplam 25 Çarşı ve Mahalle Bekçimiz ile ilçemiz merkezinde bulunan 7 mahallemizin tamamında, yaya devriyelerimizi vatandaşlarımız görebilecektir. Aliağa İlçesinin asayiş ve huzurunun temini için, Emniyet Müdürlüğü kadromuzdaki tüm personelimiz ile 7/24 yanlarında olduğumuzu, her türlü ihbar ve şikayetler ile ilgili olarak taleplerin anında değerlendirmeye alındığını” belirtti.