Bağlar mevkiindeki çiftçilere Başkan Koştu'dan müjde

Bağlar mevkiindeki çiftçilere Başkan Koştu'dan müjde
Editör: Aliağa Medya
06 Nisan 2021 - 00:29
Şehir İçi trafiği rahatlatacak olan Bergama Çevre Yolu geçiş güzergâhında bulunan Bağlar mevki için ilave kamulaştırma kararı onaylandı. Başkan Koştu, “Çiftçilerimiz ve Bağlarda ikamet eden ailelerimiz için ‘Yan Yol’ yapılacak” dedi.

Bergama’da kangrene dönüşen sorunların başında trafik yoğunluğu geldiğine dikkat çeken Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Şuan çevre yolu olarak kullanılan Adnan Menderes Bulvarı’mız transit geçişleri kaldırmıyor. İlçe merkezimiz tam ortasından ikiye bölen Adnan Menderes Bulvarı, yeni yapılan çevre yolumuz ile birlikte rahatlayacak. Yeni çevre yolumuz trafiğe açıldıktan sonra bu bulvarımızı şehrimize yakışır şekilde yeniden düzenleyeceğiz” dedi.

ÇEVRE YOLUNDA ÇİFTÇİLER İÇİN YAN YOL

Bergama Çevre yolu Bağlar mevkiinde yan yol yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Yoğun çalışmalarımız neticesinde Karayolları 2. Bölge Müdürlüğümüz yan yol için ilave kamulaştırma kararı aldı. Çevre yolumuz yapımı aşamasında ilave kamulaştırma kararı ile geçiş sorunu çözüldü. Mağduriyet oluşmadan söz verdiğimiz vizyon projelerle Bergama’mızı buluşturuyoruz. Hayırlı olsun” dedi.  

BAŞKAN KOŞTU; “BİZ PROJELERİMİZDE KİMSEYİ MAĞDUR ETMEYİZ, YETERKİ MUHALEFET BİR BARDAK SUDA FIRTINA KOPARMAYA ÇALIŞMASIN”

Bergama Çevre Yolu üzerinden fırtına koparmaya çalışan muhalif belediye meclis üyeleri ve muhalefete seslenen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Çevre yolu gibi önemli bir projeyi sorumsuz bir şekilde eleştiren, daha proje bitmeden bu bölgedeki çiftçilerimizi mağdur ilan eden muhalefet tabiri caizse bir bardak suda fırtına koparmaya çalıştı. Çevre yolunun Bağlarda ikamet eden ailelerimizi ve çiftçilerimizi mağdur etmeyeceğini sürekli açıklamamıza, konunu takipçisi olduğumuzu söylememize rağmen, muhalif meclis üyelerinin hizmete susamış hemşehrilerimizi yalan yanlış bilgilerle kışkırtmaya çalışmaları, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışmaları şehrimize yapılan en büyük haksızlık olarak hafızalarımızda yer aldı. Bergama’mıza hizmet gelmesini engellemeye çalışan bu sorumsuz muhalefete rağmen biz hemşehrilerimizi asla mağdur etmeyeceğiz” dedi.