Aydem Perakende'den Vadesi Geçmiş Elektrik Borçlarına Taksit İmkânı

Aydem Perakende'den Vadesi Geçmiş Elektrik Borçlarına Taksit İmkânı
Editör: Aliağa Medya
11 Ekim 2020 - 23:38
Türkiye’nin önde gelen enerji grubu Aydem Enerji’nin bir kuruluşu olan Aydem Perakende, pandemi döneminde elektrik borcunu ödeyemeyen müşterileri için 12-16 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılabilecek başvurular ile 1 Ağustos 2020 öncesi dönemlere ait vadesi geçmiş borçlara taksitli ödeme kolaylığı sağlayacak.

Görevli elektrik tedarik şirketi olarak İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla başta olmak üzere Ege Bölgesi’nde ve Türkiye genelinde yaklaşık 5 milyon müşteriye elektrik tedariki sağlayan Aydem Perakende, böylece Türkiye’nin pandemi mücadelesine de önemli bir katkı sağlamış olacak.
 
 
Aydem Perakende Hakkında
Aydem Perakende, Aydem Enerji’nin bir kuruluşu olarak İzmir, Manisa Aydın, Denizli ve Muğla illerinde yaklaşık 5 milyon müşteriye, sürekli ve kaliteli elektrik hizmeti sunmak amacıyla 2008 yılında kurulmuştur.
Aydem Perakende, daimi önceliği olan müşteri memnuniyeti odak noktası doğrultusunda, görevli olduğu bölgede serbest olmayan tüketicilere Perakende Satış Sözleşmesi; bölge gözetmeksizin yurt içindeki tüm serbest tüketicilere ise İkili Anlaşma yolu ile elektrik enerjisi tedarik hizmeti vermektedir.