Aliağaspor FK iki oyuncu daha transfer etti.

Aliağaspor FK iki oyuncu daha transfer etti.
Editör: Aliağa Medya
18 Temmuz 2023 - 15:25
TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Aliağaspor Futbol kulübü  transfer çalışmaları çerçevesinde iki  futbolcuyu daha kadrosuna kattı.
Sarı -siyahlı ekip, son olarak TFF 3’üncü Lig ekiplerinden Kuşadası spor’da  forma giyen  orta saha oyuncusu Emirhan Karagülle’yi  kadrosuna kattı.
21 yaşındaki orta saha oyuncusu,  gecen sezon  forma giydiği Kuşadası sporda  33 maçta, takımına 1 gol, 6 asistlik katkı sağladı
 Aliağa Kulüp binasından düzenlenen imza töreninde, Emirhan Karagülle  2 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Aliağa Futbol Kulübü forması giymekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Karagülle “
Öncelikle transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Böylesine büyük bir camianın içerisinde bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Sorumluluklarımın farkındayım, hedefimize ulaşmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Yolun sonu şampiyonluk olur inşallah." ifadelerini kullandı.

"Yiğit Bayndır’dan 3  yıllık İmza "

Aliağa spor FK Takımı  TFF 3’üncü Lig ekiplerinden Akhisar Spor oyuncusu Yiğit Bayındır'ı kadrosuna kattı.
18 yaşındaki orta saha oyuncusu Yiğit Bayındır  için kulup binasında imza töreni düzenledi İmza töreninde Orta saha oyuncusu Yiğit Bayındır  Yeni  bir oluşumun içinde olmaktan gurur duyduğunu belirten Bayındır” İzmir’in güzide ilçesi Aliağ’aya transfer olduğum için çok mutluyum. Yeni bir oluşumun içinde olmaktan gurur duyuyorum. Transferimde başta emeği geçen Sayın Belediye başkanımız Serkan Acar’a ve kulüp başkanımız Kamil Önal’a teşekkür ederim. Sorumluluklarım farkındayım, yolun sonu şampiyonluk olsun. Allah utandırmasın başaracağımızdan şüphem yok" ifadelerini kullandı.
Öte yandan, imza törelerine  Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Kulüp Başkanı Kamil Önal ve Futbol Şube Sorumlusu Turgay Mete katıldı.