Aliağaspor'da sakatlar düşündürüyor

Aliağaspor'da sakatlar düşündürüyor
Editör: Aliağa Medya
31 Mart 2023 - 22:46
BAL ligin  10. Grup 23. Haftasında lider Aliağaspor FK Pazar günü  deplasmanda  oynayacağı Yunus Emre Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-siyahlı takımda sakat futbolcular zorlu maç öncesi teknik heyeti düşündürüyor.

02 Nisan Pazar günü   Bal ligin 23  hafta karşılaşmasında  karşılaşacak olan ,Aliağaspor FK  Yunus Emre Belediyespor  müsabakasın öncesinde ,Aliağaspor FK ’da  4 as oyuncusunun sakatlığı teknik heyeti düşündürüyor. Karşılaşma öncesinde sakatlıkları bulunan İlhan, Muhammet Ali, Yasin, Halil  Cuma günü yapılan antrenmana katılmadılar.

Aliağa Atatürk  Stadı'nda Teknik Direktör Hakan Şapcı  nezaretinde yapılan antrenmanda sarı-siyahlı  futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması  ve  yarı sahada çift kale maç yaptı.
Tek hedeflerinin  3 lige çıkmak olduğunu söyleyen teknik direktör Hakan Şapçı, "Hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. Bu takım 3 lig çıkmayı  sonuna kadar hak ediyor. Yunus Emre Belediyespor’la  oynacağımız karşılaşma  önemli. Bu nedenle Pazar günü oynayacağımız karşılaşma için taraftarlarımıza  bize destek olmaları için maçımıza  davet ediyoruz  " diye konuştu.