Aliağalı Denizciler Yeni Hizmet Binasına Kavuştu

İMEAK DTO Aliağa Meclis Toplantısı gerçekleşti

Aliağalı Denizciler Yeni Hizmet Binasına Kavuştu
Editör: Aliağa Medya
18 Mayıs 2021 - 09:00
İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı İsmail Önal başkanlığında; Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek ve şube meclis üyelerinin katılımıyla video konferans sistemiyle gerçekleştirildi. Toplantının gündeminde Aliağa Limanları ile Türkiye genelinde gerçekleşen yük ve konteyner istatistikleri yer aldı.
İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek ve Şube Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla video konferans sistemiyle gerçekleştirilen meclis toplantısında geçen ayın toplantı zabıtları onaylandı. Mart ayı mizanları onaya sunuldu, oy birliğiyle onaylandı.
Nisan ayı faaliyet raporunun da video konferansa katılan üyelerle paylaşıldığı İMEAK DTO Aliağa Şubesi Olağan Meclis Toplantısı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek’in konuşmasıyla devam etti.
“İSRAİL İNSANLIK SUÇU İŞLİYOR”
İsrail güvenlik güçlerinin, Gazze ile Mescid-i Aksa’ya ve burada ibadet eden Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği saldırıları kınayarak konuşmasına başlayan İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek şunları dile getirdi: “Bu mübarek günlerde İsrail güvenlik güçlerinin, uluslararası toplumun tüm çağrılarına rağmen Gazze ile Mescid-i Aksa’ya, burada ibadet eden Filistinlilere, masum çocuklara ve din kardeşlerimize yönelik gerçekleştirdiği haksız ve hukuksuz saldırıları kınıyorum. Çocukların, kadınların ve masum insanların hayatını kaybettiği saldırılar insanlık dışı olup insanlığa karşı büyük bir suçtur. Dünyanın biran evvel bu insanlık suçuna müdahale edip sivil ve savunmasız kardeşlerimizin koruma altına girmesi tek dileğimizdir.” dedi.
“ALİAĞAMIZA YAKIŞIR YENİ HİZMET BİNAMIZA KAVUŞTUK”
İMEAK DTO Aliağa Şubesi olarak yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladıklarını belirten Başkan Adem Şimşek “Aliağa’mıza, üyelerimize yakışır yeni hizmet binamızda hayırlısıyla hizmet vermeye başladık. Kısa sürede böyle bir hizmet binasına kavuştuğumuz için başta Başkanımız Sayın Tamer Kıran’a, Meclis Üyelerine ve Yönetim Kuruluna şahsım ve tüm denizci kardeşlerim adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.