Adnan  Saka: "Aliağa'da kazanıyorsanız, ilçemizin ihtiyaçlarına duyarsız kalmayın"

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Meclis Başkanı Adnan Saka  Aliağa İlçesinde faaliyette bulunan fabrikalara, yöneticilere ve  imkanı olan iş insanlarına, ilçedeki ihtiyaçlara  duyarsız kalınmaması  konusunda çağrıda bulundu.

 Adnan  Saka: "Aliağa'da kazanıyorsanız, ilçemizin ihtiyaçlarına duyarsız kalmayın"
Editör: Aliağa Medya
18 Mayıs 2021 - 01:03
 Aliağa Ticaret  Odası (ALTO) Meclis Başkanı Adnan Saka  sosyal medya hesabında Aliağa Devlet Hastanesi ile ilgili yaptığı paylaşımda Aliağa'da yaşayan fabrikalara, yöneticilere ve imkanı olan iş insanlarına" da seslenmeden yapamayacağını belirterek Aliağa'da kazanıyorsanız, ilçemizin ihtiyaçlarına duyarsız kalınmamasını  istedi.Meclis Başkanı Saka şu ifadeleri kullandı:
Değerli Aliağa ve çevresinde yaşayan vatandaşlarımız.
Aliağa Devlet Hastanemizin eskiyen polikliniklerini yenilemek için Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Dr. Yalçın Koçyiğit'in çalışmaları ve gayretleri sonucunda hazırlattığı proje olan 400 metrekare tabanda, 5 katlı toplamda 2000 metrekare binanın temelini hayırlısıyla hastane bahçesindeki acil servis önünde, eskiden otopark olarak kullanılan yere attık.
Bu binanın yapımını üstlenen hayırsever arkadaşım sanayici Zeynel Arslan'a (Aliağa OSB Arslan Damper) sonsuz teşekkür ederim. En kısa zamanda (4-5 ay gibi) bitirildiğinde polikliniklerimiz bu binaya taşınacak ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verecektir. Hastanemizi bir üst sınıfa taşımak için üstün gayretler gösteren Sayın Başhekimimiz Dr. Yalçın Koçyiğit'e ayrıca çok çok teşekkür ederim. Bu arada bu gayretlere bu ihtiyaçlara katkı koymaları noktasında "Aliağa'da yaşayan fabrikalara, yöneticilere ve imkanı olan iş insanlarına" da seslenmeden yapamayacağım. Lütfen sizlerden rica ediyorum Aliağa'da kazanıyorsanız, ilçemizin ihtiyaçlarına duyarsız kalmayın ve bizlere; Aliağa'da yaşayanlara eksiklerimizi gidermek için değerli arkadaşım Zeynel Arslan'ı örnek alınız.

Bu arada Devlet Hastanemizin bir üst sınıfa geçirilmesi için Sayın Başhekimimiz Dr. Yalçın Koçyiğit'in gayretlerini destekleyen ve her türlü imkanı sağlayarak Hastane bahçemize (Kapı Girişine) tabanda 515 metrekare 4 katlı yeni yoğun bakım binasının yapımına her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar'a ve Kaymakamımız Sayın Ömer Karaman'a ayrıca teşekkürlerimi sunarım.” şeklinde paylaşımda bulundu