ALİAĞA'DA BİN ADET ZEYTİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Daha Yeşil Bir Aliağa” sloganıyla ağaçlandırma seferberliğini kent genelinde tüm hızıyla sürdüren Aliağa Belediyesi, Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) ile birlikte fidan dikimi yaptı

ALİAĞA'DA BİN ADET ZEYTİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURULDU
Editör: Aliağa Medya
26 Kasım 2018 - 14:00

Daha Yeşil Bir Aliağa” sloganıyla ağaçlandırma seferberliğini kent genelinde tüm hızıyla sürdüren Aliağa Belediyesi, Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) ile birlikte fidan dikimi yaptı.


ALİAĞA’DA BİN ADET ZEYTİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Aliağa Belediyesi ile ÇEVKOR arasında yapılan işbirliği çerçevesinde fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Aliağa çıkışında bulunan altı bin metre karelik alan üzerinde yapılan etkinlikte bin adet zeytin fidanı toprakla buluşturuldu.


Fidan dikim etkinliğine Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mahmut Çetiner, Park ve Bahçeler Müdürü Cahit Ayan ve ÇEVKOR Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe katıldı. ÇEVKOR Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe, yeşile ve çevreye duyarlılıklarından ötürü katılımcılara teşekkür plaketi takdim etti.


ALİAĞA BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRÜ CAHİT AYAN: “GELECEK NESİLLERE MİRAS OLACAK”


Daha yeşil bir Aliağa için ağaçlandırmaya büyük önem verdiklerini belirten Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Cahit Ayan, “Kent genelinde sürdürdüğümüz ağaçlandırma çalışmalarına bir yenisini daha ekledik. Çevre Koruma Dergisi ile birlikte organize edilen faaliyet kapsamında bin adet zeytin fidanının dikimini yaptık. Burada yapılan ağaçlandırma çalışması hem Aliağamızın yeşil dokusuna katkı sağlayacak hem de gelecek nesillere miras olacak” dedi.