ALİAĞA BELEDİYESİ'NDEN YENİ BİR KENT GÖRSELİ!

ilçeye estetik ve simgesel anlamlar kazandırabilmek için çalışmalarını sürdüren Aliağa Belediyesi, bu kapsamda ilçeyi kent görselleri ile donatmaya devam ediyor

ALİAĞA BELEDİYESİ'NDEN YENİ BİR KENT GÖRSELİ!
Editör: Aliağa Medya
26 Kasım 2018 - 14:34

ilçeye estetik ve simgesel anlamlar kazandırabilmek için çalışmalarını sürdüren Aliağa Belediyesi, bu kapsamda ilçeyi kent görselleri ile donatmaya devam ediyor.  



Aliağa Belediyesi, yeşil donatı alanlarının artırılması ve ilçenin modern bir kimliğe kavuşabilmesi amacı ile çalışmalarını sürdürürken bir yandan da kentin daha güzel, daha estetik bir havaya bürünmesi için çalışmalar yapıyor.


Daha önce sahil bandına kutu harflerden oluşan ‘I Love Aliağa’ görselini konumlandıran Aliağa Belediyesi, şimdide ilçe girişine led aydınlatmalı “Aliağa” yazısı yerleştirdi. Kutu harflerden oluşan “Aliağa” görseli özellikle gece aydınlatması ile dikkat çekiyor. Görenlerin hayranlığını kazanan uygulama, Aliağalıların yanı sıra ilçe dışından gelen vatandaşların da ilgi odağı oluyor.


KENT GÖRSELLERİ İLÇEYE RENK KATIYOR


Aliağa Belediyesi’nin kutu harf çalışmalarının yanı sıra ay yıldız ve petrol sondaj kulesi kent görselleri de ilçeye ayrı bir renk kattı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İnönü Bulvarı, İstiklal Caddesi, Yeni Mahalle Cengiz Topel Caddesi ve Helvacı’ya yapılan estetik, dayanıklı, ekonomik ve çevreye uyumlu yeni nesil led aydınlatmalı ay yıldız kent görselleri Aliağalıların sosyal medyada en fazla paylaştığı fotoğrafların başında geliyor.


#Aliağa

 


Reklam