Aliağa'da 15 Temmuz Futbol Turnuvaları Yapıldı.

İzmir Aliağa ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ekinlikleri çerçevesinde  15 Temmuz Futbol Turnuvaları  düzenlendi

Aliağa'da 15 Temmuz Futbol Turnuvaları Yapıldı.
Editör: Aliağa Medya
15 Temmuz 2019 - 01:41
İzmir Aliağa ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ekinlikleri çerçevesinde  15 Temmuz Futbol Turnuvaları  düzenlendi.

Enka Spor Tesislerinde,  Aliağa İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz ihanet kalkışmasında hayatını kaybeden şehitlerin anısına bu yıl 3'üncüsü düzenlenen futbol turnuvasında Aliağa FK, Göztepe, Fenerbahçe ve Altay  futbol okullarında forma giyen 64 sporcu, yeşil sahada centilmence mücadele ettiler.

Aliağa  Müftülüğü’nün yaz Kur’an kursu öğrencileri arasında düzenlediği 6 takım ve 80 gencin katılımıyla oluşan  turnuvada ise, takımların maçları çekişmeli geçti.

Final maçların  tamamlanmasının ardından  tesislerde  yapılan törende  derece elde eden takımlara kupa ile madalya ve derece elde edemeyip turnuvaya katılan takımlara da katılım kupaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Törene  Aliağa Kaymakamı Erhan Günay, Aliağa Belediye Şirket Yönetim Kurulu  Başkanı Mehmedali Özkurt ,İlçe Müftüsü Süleyman Demiryürek, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Ataman ile vatandaşlar katıldı.