Aliağa Ülkü Ocakları UOUZEM Proje Tanıtımı Gerçekleştirdi

Aliağa Ülkü Ocakları UOUZEM Proje Tanıtımı Gerçekleştirdi
Editör: Aliağa Medya
20 Kasım 2023 - 00:06
Aliağa  Ülkü Ocakları, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından hazırlanan Öğrencilerin eğitim hayatına katkı sağlamak amacıyla geliştirilen UOUZEM isimli projeyi tanıtımı Güzelhisar Mahallesinde yapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Aliağa  Ülkü Ocakları  Başkanı  Çağatay Ulu “Gençlerimizin eğitim-öğretim hayatına destek olmak amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun eğitim sistemi ile ilk ve orta öğretim düzeyindeki tüm derslerin yanı sıra üniversiteli gençlerimiz birçok sınava da hazırlanma imkânına sahip, LGS, DGS, AYT, TYT, KPSS gibi ÖSYM sınavlarına hazırlıkta katkı sağlayacak Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan UOUZEM  projesini Aliağa Ülkü Ocakları tarafından tanıtımı yapmak ve gençlerimize ulaştırmak için Aliağamızın neresinde olursa olsun ulaştırmayı planlıyoruz.  Bunun yanı sıra Okuma ve Anlamada %300 katkı sağlayacak ODAK2023 ve Türk Büyükleri Okuma serisini de kardeşlerimize ücretsiz dağıtacağız. ‘Gelecek Seçimler İçin Değil, Gelecek Nesiller İçin  ne gerekiyorsa yapacağız. “İfadesini kullandı.

Eğitime Katkı Sağlayacak Bir Proje

ÜOUZEM projesi, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerindeki öğrencilere yönelik içerikleriyle geniş bir kitleye hitap ediyor. LGS, YKS ve KPSS sınavlarına hazırlanan öğrenciler için de özel içerikler barındıran bu platform, zaman ve mekan kısıtlaması olmadan eğitim hayatına katkı sunmayı amaçlıyor.

Nasıl Temin Edilebilir?

Aliağa  gençlerin UOUZEM'e erişebilmeleri için  Aliağa Ülkü Ocakları Başkanı Çağatay Ulu  ile iletişime geçmeleri gerekiyor. Proje, gençlerin eğitim hayatına daha fazla destek olmak amacıyla ücretsiz olarak dağıtılıyor.