Aliağa Belediyesi Helvacıspor Galibiyetler Serisini Sürdürdü

Aliağa Belediyesi Helvacıspor Galibiyetler Serisini Sürdürdü
Editör: Aliağa Medya
19 Kasım 2023 - 21:11
İzmir Süper Amatör Lig 2.Grup’ta şampiyonluğu hedefleyen Aliağa Belediye Helvacı, deplasmanda Bahçelievlerspor’u 5-2 yenerek liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmaya istekli ve atak başlayan Konuk ekip Aliağa Belediyesi Helvacı spor 5. dakikada İzzet Enes Topuz’un  golü ile 1-0 ne geçti. Bu golden 17 dakika  Bahçelievler spor  Ozan yılmaz  ile karşılık verdi ve maçta 1-1’lik eşitlik sağlandı. Baskısını sürdüren Aliağa Belediyesi Helvacı spor,   İlk yarının sonlarına doğru İzzet Enes Topuz yeniden sahneye çıktı ve Aliağa Helvacı’yı 2-1 öne geçirdi. İlkyarıyı  Aliağa Belediyesi Helvacı spor  2-1 önde bitirdi.

İkinci yarıya  hızlı başlayan Aliağa  Belediye Helvacı spor  53’’de Ahmet Turgut ve 63’de ise maçın yıldızı İzzet Enes Topuz (hat-rick)’in golleri ile 4-1 öne geçti. Yenik duruma düşen  Bahçelievler  65.dakikada Kazım Sargın’ın golü ile farkı 2’ye indirdi. Maçının uzatmalarında  Ali Yağan’ın attığı golle  Aliağa Belediyesi Helvacı spor  deplasmanda Bahcelievler spor  5-2  yenerek 3 puanın sahibi oldu.