Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman "Kadın güçlü olursa, devlet güçlü olur"

Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman "Kadın güçlü olursa, devlet güçlü olur"
Editör: Aliağa Medya
10 Mart 2021 - 02:05
Aliağa Kaymakamı Ömer Karmana , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan kadın personelle ile bir araya geldi.

Polis Merkez Amirliğinde düzenlenen programa  İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu ve İlçe Jandarma komutanı Yarbay Rıfkı Kulaksız ve İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bayan personel katıldı
Programda  kısa konuşma yapan  Kaymakam Ömer  Karaman   toplumda kadın güçlü  olursa  devletin  güçlü olacağını  ve  bu nedenle Kadının güçlü olması gerektiğini söyledi. Karaman "Kadın güçlü olursa aile güçlü olur, toplum güçlü olur, devlet güçlü olur. Devletimiz de bunun farkında. Kadına çeşitli pozitif ayrımcılık sağlayan yasalar çıkarmaktadır. Veciz bir ifadeyle söyleyecek olursak, bizim medeniyetimiz bütün kadınları önce anne olarak düşünmüştür. Hz. Peygamberimizin hadis-i şeriflerinde buyurduğu gibi, ‘Cenneti annelerin ayaklarının altına seren’ bu anlayış elbette kadınlarımıza hak ettikleri değeri verecek ve yarınları bu düşünceyle yetişmiş nesillere emanet edecektir." dedi.
Konuşmanın ardından  Kaymakam Ömer Karaman   bayan personellerle  bir süre sohbet etti. Program sonunda Kaymakam  Karaman   İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu ve İlçe Jandarma komutanı Yarbay Rıfkı Kulaksız ile  birlikte programa katılan  Emniyet Müdürlüğünde görevli bayan personelle çiçek ile hediye takdim ederek görevlerinde başarılar dilediler.