Aliağa İYİ Parti'de ilk aday Şükrü Torlak

Aliağa Siyasetinde sıcak gelişme: İyi Parti Aliağa İlçe Sekreteri Torlak adaylığını açıkladı.

Aliağa İYİ Parti'de ilk aday Şükrü Torlak
Editör: Aliağa Medya
04 Şubat 2022 - 10:48
Türkiye’de siyasi partilerin gündemi giderek yoğunlaşırken Aliağa siyasetinde sürpriz bir gelişme kulislere bomba gibi düştü. İYİ Parti Aliağa İlçe Sekreteri Şükrü Torlak adaylığını ilk açıklayan isim oldu. Torlak’ın aday adaylık açıklaması diğer siyasi partilerde de karşılık buldu. Aday Adaylığını Gazetemize verdiği demeçle ilk kez açıklayan Torlak, “Belediye Başkanlığı'na ve Meclis üyeliğine adaylığımı daha önce de açıklamıştım. Şimdi de sizin yanınızda açıklıyorum. Şuanda aday adayıyım” dedi.

“Makam Aracım Hazır. Seçime Hazırlık. Allah Utandırmasın”
Şükrü Torlak’ın geçtiğimiz gün kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım bir anda Aliağa Siyasetinin gündemine oturdu. Mercedes marka bir araçla birlikte selfi fotoğrafını yayınlayan Torlak, gönderiye “Hayırlısı ile Makam aracım hazır. Seçime hazırlık. Allah Utandırmasın” notunu düştü. Bu paylaşım bir anda ilçe siyasetinde ses getirdi. Çok sayıda kişi Torlak’ın paylaşımına beğeni ve yorum yaptı. Torlak’ın İYİ Parti’den adaylık açıklamasını ilk beğenen isimlerden biri de CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan oldu. Oğuzhan’ın, Şükrü Torlak’ın Mercedesli “Hayırlısı ile Makam aracım hazır. Seçime hazırlık. Allah Utandırmasın” paylaşımını beğendiği görüldü.

“İlk Adaylık Gördüğüm Yer İlçe Başkanlığı”
Sosyal medyadan paylaşım yapan ve aday adaylığını açıklayan İyi Parti Aliağa İlçe Sekreteri Şükrü Torlak’a Egede Yedigün gazetesi ve Aliağa Medya olarak mikrofon uzattık. “Türk Silahlı Kuvvetlerinden iki kademeli kıdemli başçavuş olarak emekli oldum. 1996 yılından emekli oluncaya kadar özel kalem müdürlüğü, protokol şube müdürlüğü ve emir astsubaylığı yaptım. Memleketim İzmir.” Diyen Torlak, “Öncelikle bu röportaj için teşekkür ederim. Başta şunu söyleyeyim; Yavuz Adar başkanımız İlçe Başkanlığı'ndan çekildikten sonra İlçe Başkanlığı birinci sıradaki adaylık olarak gördüğüm yer.” Şeklinde konuştu.

Vatana Millete Hizmet İçin Adayım
İyi Parti Aliağa İlçe Sekreteri Torlak, “Türk Milleti ve Aliağa Halkı ne takdir eder, yukarısı ne takdir eder bilmiyorum. Belediye Başkanlığı'na ve Meclis üyeliğine de adaylığımı daha önce de açıklamıştım. Şimdi de sizin yanınızda açıklıyorum. Şu anda aday adayıyım. Aday adaylığımı açıkladım. Allah nasip ederse, Genel Merkezimiz nasıl uygun görürse Verilen her türlü görevi yapmaya hazırım. Normal şartlarda burada yaptığımız görev vatana millete hizmet olması için ve katkı değer sunmak için.” Dedi.