Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğünden yılbaşı tedbirleri

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğünden yılbaşı tedbirleri
Editör: Aliağa Medya
31 Aralık 2021 - 20:25

Aliağa İlçe emniyet Müdürlüğü vatandaşlarımızın yılbaşı gecesini huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla  denetim ve güvenlik tedbirleri artırdı.
İlçe Emniyete Müdürlüğü  halkın yeni yıl alış-verişi yapmak üzere toplu olarak bulunacağı, alış-veriş mağazalarının bulunduğu alanlarda, yeni yıl kutlamalarının yapılacağı umuma açık yerler ile eğlence merkezlerinde; yaşana bilecek  olaylara karşı sivil ve resmi ekiplerin denetim ve kontrollerini sıklaştırdı.

Trafik yoğunluğunun artması, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için Trafik Denetleme Büro Amirliği  tarafından trafik denetimlerine ağırlık verildi. Trafik yoğunluğunun arttığı bölgelerle kavşaklarda ek ekipler görevlendirildi.

Aliağa  İlçe  Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşların yeni yıla huzur ve güven ortamında girmesi için trafik denetimlerinin etkin bir şekilde sürdürmeye devam edeceği bildirilirken  , Vatandaşların evlerine sağlık içinde dönmelerini temin için özellikle yılbaşı gecesi saat 24.00’ten sonra trafikte alkol denetimlerine ağırlık verileceği öğrenildi.