Aliağa'dan Hacı Kafilesi Dualarla Uğurlandı

Aliağa'dan Hacı Kafilesi Dualarla Uğurlandı
Editör: Aliağa Medya
15 Mayıs 2024 - 18:03
Aliağa'dan Hacı Kafilesi Dualarla Uğurlandı
Aliağa'dan Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında kutsal topraklara gidecek olan 59 adayından 29 aday hacı adayı, düzenlenen törenle dualarla uğurlandı.
Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına yönelik tören Aliağa Merkez Camiinde düzenlendi. Düzenlenen törene Aliağa İlçe Müftüsü Ramazan Coşkun, din görevlileri, hacı adayları aileleri, yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Aliağa Merkez Camiinde öğlen namazı sonrası Aliağa İlçe Müftüsü Ramazan Coşkun'nun duasından sonra Diyanet İşleri aracılığıyla kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları yola çıktı. Aliağa İlçe Müftüsü Ramazan Coşkun tören sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu yıl Aliağa'da 59 tane hacı adayımız kurada çıktı. Bu törende Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığı ile 29 hacı adayımızı gönderiyoruz diğer adaylarımız özel şirketler aracılığıyla kutsal topraklara gidecekler. Bugün itibari ile  hacı adaylarımızı kutsal topraklara dualarımızla gönderdik. Rabbim en kısa zamanda hac vazifelerini yapıp sevdiklerine geri dönsünler" dedi.