Aliağa'da Tarım Market'in ikinci şubesi açıldı

Aliağa'da Tarım Market'in ikinci şubesi açıldı
Editör: Aliağa Medya
17 Mart 2022 - 19:39
Tarım Kredi Kooperatifleri’nin ‘tarladan sofraya’ sloganı ile ortaklarından aldığı doğal ve kaliteli ürünleri kendi tesislerinde işleyerek veya işleterek tüketicilere ulaştırdığı ‘Kooperatif Market’ zincirinin Aliağa ’daki ikinci şubesi açıldı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Market, bir yandan hizmet ağını genişletirken bir yandan da ihtiyaçlara yönelik çözümler sunmaya devam ediyor.

Sağlıklı ve güvenilir gıdayı vatandaşlara ulaştırmak için hizmet ağını günden güne büyüten Tarım Kredi Kooperatif Market’in Aliağa ’daki ikinci şubesi, Yemi Mahalle Aliağa Belediyesi Cumartesi pazarı mevkiinde  açıldı.

Açılış  programına Aliağa İlçe Müftüsü Ramazan Coşkun ,Aliağa Belediyesi Personel Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt, MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Erkünt Aydemir, ve yönetim kurulu üyeleri Abdullah Erikçi, Altan Yıldırım,AK parti Aliağa İlçe Kadın Koları Başkanı Şule Akman Yıldırım , Tarım Kredi Kooperatifleri ve Tarım Kredi Kooperatif Market yetkililer  ve davetliler katıldı.

Aliağa Belediyesi Personel Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt ile  Aliağa İlçe Müftüsü Ramazan Coşkun ve davetliler, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından marketi gezerek bilgi aldı.