Aliağa'da Memleket Partisi Esnafın Gönlünü Kazanıyor

Aliağa'da Memleket Partisi Esnafın Gönlünü Kazanıyor
Editör: Aliağa Medya
12 Mart 2024 - 20:46
Aliağa'da yerel seçim heyecanı tavan yaparken, Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Tolga Korkut ve meclis üyesi adayları, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

İstiklal ve Hükümet Caddeleri'ndeki esnafı tek tek ziyaret eden Korkut ve ekibi, Aliağa'nın ticari hayatını ve esnafın sorunlarını ilk ağızdan dinliyor. Vatandaşların talep ve beklentilerini göz önünde bulundurarak projelerini şekillendiren Korkut ve ekibi, Aliağa'nın kalkınması ve daha yaşanabilir bir şehir olması için kararlılıkla çalışacaklarını vurguluyor.

Esnafın desteğini kazanmak için samimi bir diyalog kuran adaylar, Aliağa'nın geleceği için Memleket Partisi'nin önemini ve vizyonunu anlatıyor. Seçim gününe kadar sahada aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini belirten adaylar, Aliağa halkının desteğiyle "Memleket Uyanıyor, Aliağa Uyanıyor" hareketini gerçeğe dönüştürmek için canla başla çalışacaklarını ifade ediyor.

Memleket Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Tolga Korkut, Aliağa halkının yerel yönetimde etkin bir rol oynamasını ve ilçenin gelişimine katkıda bulunmasını istediklerini belirterek, "Aliağa'nın geleceği için Memleket Partisi'ne destek verin, birlikte daha güzel bir Aliağa inşa edelim" dedi.