Aliağa'da Kış Festivali Başlıyor

Aliağa’da Ücretsiz Buz Pateni Keyfi Başlıyor

Editör: Aliağa Medya
23 Ocak 2024 - 22:20
Kültürden sanata, spordan birçok eğlenceye kadar yılın dört mevsimi vatandaşlarının sosyal hayatına renk katan Aliağa Belediyesi, kış festivali kapsamında Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’na kurduğu buz pateni pistini 24 Ocak Çarşamba günü hizmete açıyor.

Tüm Aliağalıları buz pistine davet eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Aliağamızda iki ay boyunca sürecek olan Kış Festivalimiz yarın itibariyle başlıyor. Buz pistinde çocuklarımıza güzel sürprizlerimiz de olacak. Çok keyifli bir Kış Festivali bizleri bekliyor” dedi.

Buz pateni pisti haftanın her günü saat 10.00 ile 22.00 saatleri arasında açık olacak. Buz patenine ilgi duyan tüm vatandaşlar buz pistinden ücretsiz faydalanabilecek. ‘Spor Kenti Aliağa’ vizyonu ile Aliağa’da ilk kez kurulan buz pistinden küçükten büyüğe herkes yararlanabilecek. Buz pistinde bir günde yarımşar saatten 15 seans yapılacak. Buz pistini her seansta maksimum 30 kişi kullanabilecek. İki ay boyunca devam edecek etkinlikte aileler çocuklarıyla birlikte keyifle vakit geçirebilecek.    

Başkan Serkan Acar, “Çok Keyifli Bir Kış Festivali Bizleri Bekliyor”
Tüm Aliağalıları buz pistine davet eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Aliağamızda iki ay boyunca sürecek olan Kış Festivalimiz yarın itibariyle başlıyor. Kış Festivali kapsamında çocuklarımız, gençlerimiz ve kendini genç hisseden tüm Aliağalılar, buz pistinde paten yapabilecek. Buz pistinde çocuklarımıza güzel sürprizlerimiz de olacak. Çok keyifli bir Kış Festivali bizleri bekliyor” dedi.