var rightMouseClicked = false; function handleMouseDown(e) { //e.button describes the mouse button that was clicked // 0 is left, 1 is middle, 2 is right if (e.button === 2) { rightMouseClicked = true; } else if (e.button === 0) { //Do something if left button was clicked and right button is still pressed if (rightMouseClicked) { console.log("hello"); //code } } console.log(rightMouseClicked); } function handleMouseUp(e) { if (e.button === 2) { rightMouseClicked = false; } console.log(rightMouseClicked); } document.addEventListener("mousedown", handleMouseDown); document.addEventListener("mouseup", handleMouseUp); document.addEventListener("contextmenu", function(e) { e.preventDefault(); }); //form tags to omit in NS6+: var omitformtags=["input", "textarea", "select"] omitformtags=omitformtags.join("|") function disableselect(e){ if (omitformtags.indexOf(e.target.tagName.toLowerCase())==-1) return false } function reEnable(){ return true } if (typeof document.onselectstart!="undefined") document.onselectstart=new Function ("return false") else{ document.onmousedown=disableselect document.onmouseup=reEnable }

Aliağa belediyesi temmuz ayı olağan meclisi toplanıyor

Aliağa Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı bu akşam yapılacak. Saat 18:00’de başlayacak olan toplantı www.aliaga.bel.tr adresinden de canlı olarak yayınlanacak.

Aliağa belediyesi temmuz ayı olağan meclisi toplanıyor
Editör: Aliağa Medya
07 Temmuz 2020 - 12:57
Aliağa Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı bu akşam yapılacak. Saat 18:00’de başlayacak olan 
Meclis toplantısı Aliağa Belediyesi kurumsal web sitesi www.aliaga.bel.tr ve Belediye Youtube sayfası www.youtube.com/aliagabld ’den canlı olarak yayınlanacak.

Haziran ayı meclis tutanaklarının okunup onaylanmasının ardından bilgilendirmeler ve gündem dışı önergelerin gündeme alınmasıyla devam edecek olan toplantıda, Başkanlıktan Gelen Önergeler kısmında şu maddeler görüşülecek:
  1. İzmir büyükşehir belediye Meclisi’nin 14,10,2019 tarih ve 05,850 sayılı kararı ile değişiklikle uygun görülerek başkanlık makamınca 06,12,2019 tarihinde onaylanan 1/5000 ölçekli Aliağa Merkez Nazım İmar Planı Revizyonu ve İlavesi doğrultusunda hazırlanan “1/1000 Ölçekli Aliağa Merkez Uygulama İmar Planı Revizyonu ve İlavesi”nin onaylanması hususunun görüşülmesi.
  2. Nuray Karabıyık’ın 15,06,2020 tarihli dilekçesine istinaden; ilçemiz 7939 ve 1067 numaralı parsellerde bulunan hisselerine karşılık mülkiyeti belediyemize ait uygun bir parsel veya parsellerle takas yapılması talebinin görüşülmesi.
  3. İzmir büyükşehir belediye Başkanlığınca 16,03,2018 tarihinde onaylanan İlçemiz Horozgediği Mahallesi 1/5000 Ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve ilçemiz Horozgediği mahallesi 1 ve 3’üncü Derece Arkeolojik Sit Alanı 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı doğrultusunda hazırlanan “Aliağa İlçesi, Horozgediği Mahallesi 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı ve Aliağa İlçesi, horozgediği Mahallesi 1 ve 3’üncü Derece Arkeolojik Sit Alanı 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı”nın onaylanması hususunun görüşülmesi
  4. İlçemiz Helvacı Mahallesi 3357 numaralı parselin  mevcut imar planında bulunan arazi kullanım kararlarını, yapılaşma yoğunluğunu artırmadan imar uygulamasının daha adaletli olmasını sağlayacak şekilde yeniden düzenleyen imar plan değişikliğinin onaylanması hususunun görüşülmesi.
  5. 22,02,2007 tarih ve 26442 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren “Belediye ve Bağlı Kurumları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğe” istinaden görülen lüzum üzerine (11) sayılı boş kadro değişikliği cetvelinde belirtilen 02,02,2016 tarih ve 32 sayılı Meclis kararıyla tahsis edilen 3. Derece Mühendis kadrosunun kadro derecesinin 1. Dereceli Mühendis kadrosuyla değiştirilmesi hususunun görüşülmesi.
  6. Belediyemize bağlı teknik işlerde Belediyemiz hizmetlerinin aksatılmadan yürütülebilmesi için Teknik Hizmetler Sınıfına bağlı olarak çalışacak memur personele ihtiyaç duyulmakta olup, yeterli personelin bulunmaması sebebiyle 657 Sayılı devlet memurları Kanunu Kısım III./Madde 46-47-48-49-50-51-52 gereği ve görülen ilgili ihtiyaç doğrultusunda; Aliağa belediye başkanlığı Personel norm Kadro listesinde yer alan 1 adet 1’inci derece “Mühendis” kadrosunun Eski Hükümlü İnşaat Mühendisi istihdamı ile kapatılması hususunun görüşülmesi.
  7. Aliağa Merkez yerleşim bölgesinde konut imarlı parsellerin zemin katlarının ticaret olarak yapılaşabilmesi için yol boyu ticaret akslarının belirlenmesi hususlarının görüşülmesi.
  8. Helvacı Yerleşim bölgesinde konut imarlı parsellerin zemin katlarının ticaret olarak yapılaşabilmesi için yol boyu ticaret akslarının belirlenmesi hususlarının görüşülmesi.
 
Toplantı, Komisyondan Gelen Raporların oylanması ile devam edecek. Daha sonra, Başkan ve Meclis üyelerince verilecek önergelerin görüşüleceği Aliağa Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı toplantıya katılmayan meclis üyelerinin mazeretlerinin oylanması, dilek ve temennilerin alınmasının ardından bir sonraki meclis toplantı gününün belirlenmesiyle son bulacak.