Aliağa Belediyesi Depremzedeler İçin Koordinasyon Merkezi Kurdu

Aliağa Belediyesi, deprem felaketinin yıkıcı etkisini en yakından hisseden şehirlerden Aliağa’ya gelen depremzedelerin her türlü ihtiyaçlarına tek bir merkezden çözüm sunabilmek amacıyla Deprem Koordinasyon Merkezi’ni kurdu

Aliağa Belediyesi Depremzedeler İçin Koordinasyon Merkezi Kurdu
Editör: Haber Merkezi
10 Şubat 2023 - 17:07
Depremzedelerin Her Türlü İhtiyaçları Karşılanıyor

Aliağa Belediyesi, deprem felaketinin yıkıcı etkisini en yakından hisseden şehirlerden Aliağa’ya gelen depremzedelerin her türlü ihtiyaçlarına tek bir merkezden çözüm sunabilmek amacıyla Deprem Koordinasyon Merkezi’ni kurdu.
Aliağa Gençlik Merkezi’nde kurulan Aliağa Belediyesi Deprem Koordinasyon Merkezi’nde depremzedelerin Aliağa’ya nakil, yerleştirme ve her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Başvuru sonrası kayıtları alınan depremzedelerin barınma ve tüm ihtiyaçları temin edildikten sonra belediye ekiplerince barındıkları yerlere ulaştırılıyor.
Depremzede vatandaşlar Aliağa’ya nakil, yerleştirme ve her türlü ihtiyacı için 0539 518 0287 ve 0539 518 0289 numaralı iletişim hatlarından ya da 0539 518 0293 numaralı WhatsApp hattından Aliağa Belediyesi Deprem Koordinasyon Merkezi ile iletişime geçebilirler.