AK Parti Bayraklı'da miting gibi SKM açılışı.

AK Parti Bayraklı'da miting gibi SKM açılışı.
Editör: Aliağa Medya
17 Şubat 2024 - 23:30
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ve Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, coşkulu bir törenle Bayraklı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışını gerçekleştirdi. Törene AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal ve çok sayıda partili katıldı.

Dağ: "Zamanımızı İzmir Vizyonuna Ayıracağız"

Açılışta konuşan Hamza Dağ, İzmir'in kalbi Bayraklı'da seçim sürecinin en önemli adımlarından birini attıklarını belirterek, "Milletimizle bir araya geleceğimiz mücadele noktamızı açıyoruz. Burası bir bina değil umudumuzun, azmimizin, hayallerimiz gerçekleştireceğimiz bir bölge. SKM'de teşkilatçılığın en önemli vazifesini icra edeceğiz. Anlatacağız. İzmir için mücadelemizi, Bayraklı için mücadelemizi anlatacağız. Evlatlarımıza, işimize ayıracağımız vakti eşsiz İzmir vizyonumuza ayıracağız" dedi.
Dağ'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:
Her ilçede adaylarla güçlü şekilde sahadayız. İzmirliler bizi farklı bir heyecanla karşılıyor.
Gittiğimiz her yerde bu teveccühü yaşıyoruz. Biz sadece seçim dönemi değil her zaman sahadayız.
Bayraklı'nın 24 mahallesinde en az yüzlerce kez hemşehrilerimizle bir araya geldik.
Ben gençliğimi bu sokaklarda, AK Parti sıralarında bereketlendirdim.
Şehr-i emin olmak, belediye binasına hapsolmamaktır.
Yolları, parkları yapacağız ama bu yetmez, evlerin içinde bir dert varsa on dert de bizim derdimizdir.
Soyer'in 120 dakika ücretsiz toplu ulaşım aktarması hakkında konuşan Dağ, "Mevcut belediye başkanı, '90 dakika için aday çağrıları var, ben de 120 dakika uygulamasını hayata geçiriyorum' dedi, vadimiz daha 1 Nisan gelmeden gerçekleşti. İzmir'e hayırlı olsun. Ama yetmez, 1 Nisan'ı beklemeyin su ücret tarifelerinde yüzde 50 indirime gidin. İzmir Türkiye'nin en pahalı suyunu kullanmasın" dedi.
Dağ, üniversiteye başlayana her gence can suyu olarak 10 bin TL vereceğini kaydetti.

Saygılı: "Recep Tayyip Erdoğan'ın Neferleriyiz"

İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, "Bu tablo Bayraklı için gönlünü vermiş bir kadro. Her birinin Bayraklı'da yaşamı var. Yaşar Kırkpınar, Bilal Kırkpınar, Hamza Dağ, Tarkan Düzman ve ben. Benim çocukluğum Bayraklı'da geçti. Sizlerin fitneye mahal bırakmayan duruşuyla Bayraklı'yı en güzel haline getirecek bu kardo. Bu SKM'mizi 31 Mart gecesine kadar terk etmeyin. Burada her vatabdaşa gerçek belediyecilik anlayışını tebliğ edin. Biz Recep Tayyip Erdoğan'ın neferleriyiz" açıklamasında bulundu.

Yaşar Kırkpınar: "Çantamı Asar Seçimi Alırım' Devri Bitti"

İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, "Hamza Başkan çok mütevazi, sloganında bile başarabilir yazıyor. İlçelerimizdeki bu heyecanı gördükten sonra biz 'Başarıyoruz' diyoruz. İnşallah hem Bayraklı'mız hem İzmir'imiz 45 gün sonra hizmet belediyeciliğiyle buluşmuş olacak. Artık İzmir'de çantamı asar seçimi alırım devri bitmiştir. Hu gayret ve aşkla 31 Mart'ta Bayraklı'da ve İzmir'de zafer kazanmış olacağız. İzBB Başkanımızın projelerini izledikten sonra İzmirliler de buna inanıyor