Yılın İlk Meclisi Toplandı

Yılın İlk Meclisi Toplandı
Editör: Aliağa Medya
03 Ocak 2024 - 09:52
Aliağa Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağan Toplantısı Başkan Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonu’ndaki toplantı Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın yeni yıla dair iyi dilekleri ile başladı. Başkan Serkan Acar, yeni yılın ülkemize, milletimize, İzmir’imize ve Aliağa’mıza hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Ardından başkanlıktan gelen önergelerin ve komisyonlardan gelen raporların oylanmasına geçildi. Başkanlıktan gelen önergeler kapsamında; 1-2-3-5 ve 6.Maddeler oy birliği ile kabul edildi.

Denetim Komisyonu Üye Seçimi Yapıldı
Denetim Komisyonu’nda görev yapacak üyelerin seçimi yapıldı. Yapılan gizli oylamada Denetim Komisyonu’na Ferhat Lek, Kerim Yürür, Burhan Kızıl, Musa Özcan ve Sami Toydemir seçildi.

Belediye Meclisi Canlı Yayınlanacak
Belediye meclis toplantılarının her ayın ilk salı günü saat 18.00’de belediye meclis salonunda yapılması kararlaştırıldı. Meclis toplantıları sesli ve görüntülü kaydedilmesi ile canlı yayınlanması hususları oy birliği ile kabul edildi.

Aliağa Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclisi Toplantısı, dilek ve temennilerin ardından bir sonraki meclis toplantısının 6 Şubat 2024 Salı günü saat 18.00’de yapılmasına karar verilmesiyle son buldu.