Yerel Hizmetler Şube Müdürü Günal Biçer " Amacımız vatandaşın işini kolaylaştırmak ve sorunu çözmek"

 Yerel Hizmetler Şube Müdürü Günal Biçer " Amacımız vatandaşın işini kolaylaştırmak ve sorunu çözmek"
Editör: Aliağa Medya
23 Nisan 2021 - 02:00
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, çevre ilçelerde oturanların, Öğrenci, öğretmen, 60 yaş, 65 yaş üstü, engelli, gazi ve şehit yakını olan vatandaşlar kişiselleştirilmiş İzmir’im Kart almaları için kent merkezine gelmesi zorunluluğunu bitirdi mobil hizmet aracı Aliağa  İlçesine gelmeye devam edecek.
12 Nisan’dan itibaren çalışmaya başlayan  ve ilk durağı Aliağa ilçesi olan İzmir’im Kart Mobil Hizmet Aracına vatandaşlar  yoğun ilgi gösterdi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Yerel Hizmetler Şube Müdürü Günal Biçer   İzmir’im Kart Mobil Hizmet Aracının   belirli tarihler içerisinde ilçeye  tekrar geleceğini  söyleyen   Müdür Biçer “Büyükşehir Belediyemiz kart uygulaması ile ilgili  yeni bir sisteme geçti. İlk uygulamayı  Aliağa, Menderes  ,Torbalı ve Menemen ilçelerinde başlattı. Vatandaşlarımızın Konak ilçesine gitmeden  burada kısa süre içerisinde işlemlerini yapıyorlar. İlk olarak mobil aracı Aliağa’ya geldi. Üç gün burada hizmet verdi .İster istemez bir yoğunluk oldu. Yoğunluktan dolayı doğal olarak bir tepki oldu. Burada vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum. Bundan sonra periyodik olarak  belirli tarihlerde aracımız burada olacak.26-27 Nisan ile  10-11-12 Mayıs ’da aracımız  Aliağa ilçemizde demokrasi Meydanında halkımıza tekrar hizmet verecek. Duyurularda bir eksikliğimiz olmuş olabilir bu konuda Aliağa halkından özür diliyoruz.” dedi.
 “Vatandaşların sıkıntısını çözen merciiyiz”
Yıllardan beri kart başvurularını    Aliağa Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü olarak aldıklarını vurgulayan Müdür Güner Biçer  , Vatandaşların evraklarını tamamlayarak Hizmet Binasına gelerek İzmirim kart başvurusunu  yaptıktan sonra kendilerinin evrakları merkeze gönderdiklerini  7-8 gün içerisinde çıkan kartları  vatandaşları ulaştırdıklarını söyledi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürü Günal Biçer,   Aliağa Yerel Hizmet Müdürlüğün Büyükşehir Belediyesi ile ilgili resmi işlerinde vatandaşları kent merkezine gitmeden yazılı olarak ulaştırdıklarını dile getiren Şube Müdürü Günal Biçer “Yerel  Hizmet Müdürlüğümüzün  en önemli işi  vatandaşlarımızın İzmir’e  gitmeden  Büyükşehir belediyesine ilgilendiren  bütün konularla ilgili   vatandaşların sıkıntısını çözen merciiyiz .Yani vatandaşlarımızın suyu ile ilgili, yolu ile ilgili, işte trafik lambası ile ilgili, asfaltla ilgili, kartla ilgili, özellikle sosyal yardımla ilgili  bir başvuru talebi bulunacağın zaman  .Büyükşehirdeki telefonu araması için uğraşmasını gerek yok. Büyükşehir belediyemize gitmesine gerek yok.biz buradan bütün  vatandaşlarımızın, muhtarlıklarımızın, kamu kuruluşlarımızın sorunlarını alıp çözüm mercilerine buradan  yazılı yada sözlü ulaştırıyoruz. Müdürlüğümüzün amacı vatandaşın işini kolaylaştırmak ve sorunu çözmektir “ifadelerini kullandı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü Kültür Mahallesi, Hükümet Caddesi, No  61’de Aliağalı  vatandaşlara  hizmet veriyor.