YENİLENEN KOSGEB DESTEKLERİ ALİAĞALILARA ANLATILACAK

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İzmir Kuzey Müdürlüğü işbirliğiyle, “KOSGEB Destek Programları’” hakkında bilgile

YENİLENEN KOSGEB DESTEKLERİ ALİAĞALILARA ANLATILACAK
Editör: Aliağa Medya
14 Ocak 2019 - 16:57
Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İzmir Kuzey Müdürlüğü işbirliğiyle, “KOSGEB Destek Programları’” hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.



Mevcut destek programlarındaki değişikliklerin ve yeni destek programlarının detaylarının anlatılacağı bilgilendirme toplantısı 16 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’da Aliağa Ticaret Odası M. Ender Özer Seminer Salonu’nda gerçekleşecek.

KOSGEB İzmir Kuzey Hizmet Merkezi Müdürü Levent Arslan, toplantıda katılımcıların destekler ile ilgili sorularını yanıtlayacak.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, “Ekonomide sıkıntıların hissedildiği bu dönemde kobilerimizin ve küçük işletmelerimizin,devlet kurumlarımızın ortaya koyduğu desteklerden faydalanabilmeleri oldukça önemli. Bu anlamda kobilerimizin desteklerden yararlanabilmeleri anlamında; İşletme Geliştirme Destek Programı, İşbirliği ve Güçbirliği Destek Programı, Girişimciliği Geliştirme Destek Programı, Teknopazar, Kobi Teknoyatırım ve Ar-Ge ve İnovasyon Destek Programları, Stratejik Ürün Destek Programı gibi konularda veKOSGEB"in verdiği hizmetlerle ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştireceğiz.Toplantıya Aliağa’daki tüm ticaret erbaplarını bekliyoruz” dedi.