Yeniden Refah Partisi Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor
Editör: Aliağa Medya
13 Mart 2022 - 15:54
Yeniden Refah Partisi Aliağa  İlçe Başkanlığı tarafından yapılan esnaf ziyaretleri devam ediyor.
Yeniden Refah Partisi Aliağa  İlçe Başkanlığı ziyaret programına İlçe Başkanı Hüseyin Bıçakçı, İlçe Başkanı Kadir Saçıkara ve partili bazı gönüllüler katıldı.
Onar Kutlar  Caddesinde ki esnafları ziyaret eden heyet esnaflara hayırlı işler dileyerek dertlerini, sorunlarını ve sorularını dinledi. Heyet,  Genel Başkan Dr.Fatih Erbakan’ı, parti çalışmalarını ve kaynak kitaplarını anlattı.
Esnaf  ziyaretleri hakkında açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Aliağa  İlçe Başkanı Hüseyin Bıçakçı   Her zaman Milletin yanında olduklarını  ve  her hafta esnaf ziyaretine devam edeceklerini belirtti.
81 ile yüzlerce Refah adı altında oluşturdukları, kalkınma ve üretim amaçlı projelerini  anlattıklarını dile getiren  Başkan Bıçakçı “Biz seçim zamanı değil her zaman milletimizle birlikteyiz her hafta esnaf ziyaretine devam edeceğiz. Esnafımıza Fatih Erbakan'ın selamlarını iletiyoruz dertleşiyor ve çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Yönetimde ve paylaşımda adaletin sağlandığı bir Türkiye hayalimizi anlatıyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak bizler yıkmak yakmak için değil yapılan güzel ve faydalı işleri desteklemek, eksiklikleri gidermek ve yanlış olanları da düzeltmek istediğimizi böyle siyaset yaptığımızı her fırsatta dile getiriyoruz. Son yılların en büyük sorunu bilindiği üzere ekonomi. Bizler ekonomide dışa bağımlılığı sonlandırabilmek için Türkiye'nin sayılı maden profesörlerinden biri olan genel başkan yardımcımız Doğan Aydal Bey ve ARGE başkanlığımızın tamamen yerli imkanlarla hazırlamış olduğu yıllık 150 milyar dolarlık  milli kaynak paketleri kitabımızı tanıtıyor ve  bununla birlikte 81 ile yüzlerce Refah adı altında oluşturduğumuz kalkınma ve üretim amaçlı projelerimizi anlatıyoruz. Yerli üretimin olmayışından dert yandığımız şu zor zamanlarda yerli ve milli olarak gerçek kalkınma ve üretimin ancak ülke içinde oluşturulacak olan milli kaynaklarla ve bu kaynakların da hem dışa olan borcumuzun bitirilmesinde hem de kendi üreticimize, esnafımıza, emeklimize, işletme sahiplerine yapılacak olan destek ve teşviklerle olabileceğine olan inancımızı paylaşıyoruz.
  Bizlere gösterdikleri teveccüh için tüm esnafımıza ve halkımıza teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı