Yeniden Refah Partisi Aliağa'dan Erdemli Çıkış

Yeniden Refah Partisi Aliağa'da Hür Erdem Ünal'ı Aday Olarak Tanıttı"

Yeniden Refah Partisi Aliağa'dan Erdemli Çıkış
Editör: Aliağa Medya
03 Şubat 2024 - 12:17
Yeniden Refah Partisi, Aliağa ilçesinde Hür Erdem Ünal'ı belediye başkan adayı olarak tanıttı. Parti İlçe binasında düzenlenen toplantıya, Yeniden Refah Partisi İzmir il yöneticileri, ilçe başkanı Hüseyin Eryılmaz, partililer katıldı

Tanıtım toplantının açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi Aliağa İlçe Başkanı Hüseyin Eryılmaz, Hür Erdem Ünal’a çıkmış olduğu yolda başarılar diledi.
Yeniden Refah Partisi’nin Aliağa Belediye Başkan Adayı Hür Erdem Ünal, partilerinin ilkeleri olan adil düzen ve ahlaklı belediyeciliğin Aliağa’da da en iyi örneği olmak için var gücüyle çalışacağını söyledi

Ünal ilçenin gelişimi için planladığı projeleri ve vizyonunu paylaştı. Yenilikçi ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile Aliağa'nın sorunlarına çözüm bulmayı hedeflediğini belirten Ünal, tüm Aliağalı vatandaşları birlikte çalışmaya davet etti.

Siyasi Yolculuk ve Yeniden Refah Partisi'ne Katılım
Ünal, siyasi kariyerindeki dönüm noktalarından bahsederek, AK Parti'den ayrılışını ve Yeniden Refah Partisi'ne katılışını anlattı: "Gençlik kolları ve ana kademede bir çok farklı görevde bulunduktan sonra fikir ayrılıkları sebebiyle yaklaşık 1 sene önce Ak Parti’den istifa ettim. 2023 Genel Seçimleri’nden sonra Yeniden Refah Partisi saflarına katıldım." Dedi.

Siyaset ve İdealler: Dünya Sahnesinde Türkiye

Ünal, siyasetin idealleri gerçekleştirme gücüne olan inancını dile getirdi: "İdealler hayata geçirildiğinde meyvelerini verir. Siyaset, yerelde ve genelde idealleri hayata geçirmek için ve bu necip milletin dünya sahnesinde hak ettiği yeri alması için en iyi araçtır." Bu sözlerle, siyasetin sadece yerel değil, genel anlamda da milletin ideallerini gerçekleştirme yolunda kritik bir rol oynadığını belirtti.

Demokratik Süreç ve Birlikte Yönetim

Ünal, demokratik sürecin önemine ve partisi içindeki birlik ve beraberliğe olan inancını ifade etti: "Bu demokratik süreçte, partimiz içerisinde birlik ve beraberliğin, asla bozulmayacak bir dava şuuruyla yol alacağına olan inancım tamdır." Ayrıca, Aliağa'nın her bireyinin demokratik haklarını kullanarak katkıda bulunabileceğine değindi ve ortak idealler etrafında birleşmenin önemini vurguladı.

Hizmet Aşkı ve Aliağa'ya Adanmışlık

Hür Erdem Ünal, Yeniden Refah Partisi'nin Aliağa Belediye Başkan adayı olarak, bir milletin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğine dair güçlü bir mesaj verdi. "Bir milletin, bir ve beraber olduğunda neler yapabileceğini en iyi şekilde gösteren bir tarihe sahip olmak, benim en itici gücüm olacak," diyerek, adil düzen ve ahlaklı belediyecilik ilkelerini Aliağa'da uygulama konusundaki kararlılığını vurguladı.

Aliağa'nın sorunlarını çözme ve ilçenin potansiyelini en iyi şekilde kullanma konusundaki tutkusunu dile getiren  Ünal : "Cennet ülkemizin bu önemli coğrafyasında, tarihten bugüne kadar yaşadığı sorunların, millet olma, bir ve beraber olma bilinci sayesinde üstesinden gelebileceğine inanarak yola çıkan ve halka hizmeti hakka hizmet bilen bir anlayışı, yolunda ışık kabul eden değerli partimizin bir ferdi olarak, hizmet aşkıyla doluyum  “Aliağa gibi Türkiye’nin ekonomi, enerji ve sanayi anlamında gözbebeği bir ilçesinde bu inanç ve kararlılıkla hizmet üretmek, burada yaşayan insanlarımızın sorunlarını en aza indirmek, gençliğin enerjisini verimli şekilde kullanmak, doğru, adil, ahlaklı ve sürdürülebilir, pozitif gelişmeyi hayata aktarabilmek en öncelikli hedefim olacaktır. Birlikte yönetmenin erdemini tüm halkımızla paylaşacağız. Partimizin ilkeleri olan adil düzen ve ahlaklı belediyeciliğin Aliağa’da da en iyi örneği olmak için var gücümle çalışacağım.” şeklinde konuştu.