Yeniden Refah Partisi Aliağa Basını ile buluştu

Yeniden Refah Partisi Aliağa Basını ile buluştu
Editör: Aliağa Medya
13 Nisan 2021 - 10:27
Yeniden Refah Partisi  İl Başkanı Cemal Arıkan , yerel basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelerek hedefleri ve yapmak istedikleri çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Arıkan ,“ partimize her kesimden çok yoğun bir ilginin olduğunu ve bundan da çok mutlu olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.
Aliağa İlçe başkanlığı  binasında düzenlenen kahvaltıya İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan, İl Teşkilat Başkanı Gökhan Melih İşkür, İlçe Başkanı Hüseyin Bıçakçı, İlçe Teşkilat Başkanı Soner Demirel, Gençlik Kolları Başkanı Öner Öztürk  ve basın mensupları katıldı.
Kahvaltı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan partilerinin Milli Görüş'ü temsil ettiklerini söyledi. Milli Görüşün fikir babası rahmetli Başbakan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan başkanlığında Yeniden Refah Partisi'nin şuan için yapılacak bir erken seçime hazır olduğunu belirterek, "partimize her kesimden çok yoğun bir ilginin olduğunu ve bundan da çok mutlu olduğumuzu belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi'ne olan yoğun ilgi sebebiyle örgütlenme sürecinde hiçbir problem ile karşılaşmadıklarını aktaran Arıkan, Genel Başkanımız Fatih bey ile beraber tüm partililerin amaçlarının bir koltuk peşinde değil, Türkiye'nin refah düzeyini yükseltme amacıyla hareket ettiklerini aktardı. Şuanki iktidar ve bundan önceki iktidarların faiz ile büyümeye çalıştıklarını ifade eden Arıkan, Milli Görüş'ü savunan partilerinin ise milli kaynaklarla ekonomik büyüme hedefi ortaya koyduğunu belirti.

Samimi bir ortamda yapılan toplantıda, partilerinin yol haritasını ve mevcuttaki siyasi düşüncelerin aktarılmasından sonra basın mensuplarına teşekkür eden Arıkan, Aliağa'ya sık sık ziyaret edeceğini söyleyerek toplantıyı tamamladı.
İsmail Hakkı Ergün