Yeniçeriler Taraftar Derneği Şehitler İçin Lokma Hayrı Yaptı

Yeniçeriler Taraftar Derneği Şehitler İçin Lokma Hayrı Yaptı
Editör: Aliağa Medya
17 Ocak 2024 - 21:05
Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırlar ve ardından çıkan çatışmalarda şehit düşen askerimiz ve tüm şehitler için Yeniçeri Taraftar  Derneği tarafından lokma döküldü.

Demokrasi  Meydanında  gerçekleşen programa  Petrol-iş Aliağa Şube Başkanı Hasan Toptan ve yönetim kurulu üyeleri , MHP Aliağa İlçe Teşkilatın  yöneticileri , Aliağa Esnaf Odası Başkanı Serdar Berk ,Aliağa   Sürücü Okulu  Sahibi Engin Akarsu,  Aliağa Futbol Kulübü Teknik Heyeti ve sporcuları, Aliağa Emniyeti  Asayiş Büro Amirliği  Motosikletli  Timleri, Dernek üyeleri   ile vatandaşlar katıldı

Vatanı için canlarını kahramanca feda eden Şehitlerimizi minnetle andığını belirten Yeniçeriler Taraftar Derneğin Başkanı Mustafa Şah “Geçtiğimiz  günlerde Pençe-Kilit operasyon bölgesinde  şehit olan askerlerimiz  ve tüm şehitlerimiz için dernek olarak  lokma hayrı yapalım dedik. Ülkemizin bütünlüğü ve bayrağımız için canını kahramanca feda eden şehitlerimiz hiçbir zaman unutmayacağız. Şehitlerimiz adına yapılan bu hayrı Allah kabul etsin. Şehitlerimizin makamları cennet olsun.” dedi.

Haber:İsmail Hakkı Ergün