Yeni Şakran, Hacıömerli Ve Örnekkent Doğalgaz İle Tanışıyor

İzmir bölgesinde doğalgazın dağıtımı ve mahalli gaz boru hattı şebekesi ile nakli faaliyetlerini yapmaya yetkili İzmir Gaz Genel Müdürlüğü tarafından Yeni Şakran Mahallesinde temmuz ayında başlatılan

Yeni Şakran, Hacıömerli Ve Örnekkent Doğalgaz İle Tanışıyor
Editör: Aliağa Medya
28 Kasım 2019 - 19:37
İzmir bölgesinde doğalgazın dağıtımı ve mahalli gaz boru hattı şebekesi ile nakli faaliyetlerini yapmaya yetkili İzmir Gaz Genel Müdürlüğü tarafından Yeni Şakran Mahallesinde temmuz ayında başlatılan çalışmalarda sona gelindi.

TEST ÇALIŞMALARI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın girişimleriyle çözüme kavuşan Yeni Şakran Mahallesi’nin doğalgaz sorunu çalışmaların tamamlanması ile birlikte sona eriyor. Dört ay süren hummalı çalışma ile Yeni Şakran doğalgaz dağıtım ağı tamamlandı. Başarı ile gerçekleşen test çalışmaları sonucunda Yeni Şakran Mahallesi abonelerine gaz dağıtımı başlıyor.

HACIÖMERLİ MAHALLESİ DOĞALGAZ ÇALIŞMASI BAŞLIYOR

İzmirgaz tarafından ilk kez, nüfus oranına bakılmaksızın genişleme alanı kapsamında dâhil edilen Hacıömerli Mahallesinin doğalgaz çalışmaları gelecek hafta başlıyor.

BİR MÜJDE DE ÖRNEKKENT’E

Başkan Serkan Acar’ın yoğun mesaileri neticesinde Yeni Şakran Mahallesi’nin çalışmalarının tamamlanmasının ardından İzmirgaz’ın bir sonraki projesi Örnekkent Mahallesinde gerçekleşecek.

BOZULAN TÜM CADDE VE SOKAKLAR ONARILIYOR

Doğalgaz çalışmaları nedeniyle kazılan ve deforme olan cadde ve yollar Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından onarılıyor. Devam eden doğalgaz çalışması nedeniyle kazılacak tüm sokak ve caddeler çalışma programına dâhil edilecek.

 BAŞVURU İÇİN

Vatandaşlar http://www.izmirgaz.com.tr/ ziyaret ederek çalışmalarla ilgili detaylı bilgi alabilecek ve İzmirgaz Aliağa şubesini Kazım Dirik, Atatürk Cd. No:105 adresinden ziyaret ederek başvurularını gerçekleştirecek. Vatandaşlar 0850 222 3335 numaralı çağrı merkezinden de detaylı bilgiye ulaşabilirler.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar

[caption id="attachment_22809" align="alignnone" width="300"] #AliağaBelediyeBaşkanıSerkan Acar[/caption]