YENİ MAHALLE  MUHTARI MEHMET BALCI "MAHALLEME HİZMET İÇİN TEKRAR ADAYIM "

  Aliağa  Yeni  Mahalle Muhtarı  ve 31 mart seçimlerinde  tekrar adaylığını koyan Mehmet Balcı, hafta sonu gerçekleştirdiği programla  bazı mahalle sakinleriyle  bir araya geldi

YENİ MAHALLE  MUHTARI MEHMET BALCI "MAHALLEME HİZMET İÇİN TEKRAR ADAYIM "
Editör: Aliağa Medya
17 Şubat 2019 - 22:03


 

Aliağa  Yeni  Mahalle Muhtarı  ve 31 mart seçimlerinde  tekrar adaylığını koyan Mehmet Balcı, hafta sonu gerçekleştirdiği programla  bazı mahalle sakinleriyle  bir araya geldi.



Bizim Ev Restoranda düzenlenen kahvaltıda  muhtar Mehmet Balcı, seçildiğinden bu yana vatandaş ile yöneticiler arasında bir köprü  olduğunu  ve mahallenin sorunlarını gerekli yerlere bildirdiğini  belirtti.

Yeni Mahalle  büyüyüp gelişmekte olan Aliağa’nın  vitrini olabilecek bir potansiyel konuma sahip olduğunu   söyleyen  Muhtar Balcı “Ben hayatımda siyaset yapmış bir insan değilim. Sıradan bir mahalleliyim ve mahallem için yola çıktım. Mahalle halkımızın sevgisini ve hoşgörüsünü kazanan bir muhtar olarak mahallem için yapılması gereken ne varsa, bunlar için  10 yıl bürokrasi zemininde mücadele ettim . Yeni Mahallede  10 yılım şuan dolmak üzere .Yeni Mahalle halkından tekrar muhtar olmamı  isteyen Yeni Mahalle esnafları ve  Yeni Mahalle halkına  aynı şekilde insan ayrımı yapmamaksızın  hizmet yapmak için adayım ”dedi.



Muhtarlık görevi yaptığı süre boyunca  hiç  bir vatandaşı  üzmediğini ve kırmadan görev yaptığını belirten Balcı” Tekrar seçilirsem  her zaman halkın yanında halkın hizmetinde olan bir muhtar olma sözünü tekrar veriyorum. Muhtarlık, halkına yol gösteren, halkın isteklerini gerekli mercileri ulaştıran, halkın önderliğini yapan bir kurumdur. Muhtarlık yaptığım sürece   halkımla  yöneticiler arasında köprü oldum. Seçildiğim takdirde mahallemin sorunlarının  çözülmesi için canla başla çalışacağım.



Konuşmasının ardından mahalle sakinlerinin sorunlarını cevaplayan Muhtar Mehmet Balcı, Yeni Mahalle nüfusunun 4000’e  yakın olduğundan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için, mahallede  PTT şubesi ile bazı bankaların Bankamatiklerinin  kurulması  ve mahallede  bulunan Emniyetin arsasına Polis Karakolunun yapılması konusunda  çalışmalarının olduğunu , bazı sokaklar da doğal gaz  boru hattının geçirilmesi ile  ilgili yazışmaların yapıldığını ,Çarşamba günleri pazar yerinde taksilerin beklemesi konusunda girişimlerde bulunduğunu ve  olumlu sonuç aldığını  söyledi.



Kahvaltıdan sonra   muhtar Mehmet Balcı  katılanlarla  hatıra  fotoğrafı çekildiler.