'YARGI' YİNE ZİRVEDİ!

Pazar gecelerinin vazgeçilmezi Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi dün gece 90. bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. Heyecan dolu bölümle dizi adını hem reytinglere hem de sosyal medyaya yazdırdı.

'YARGI' YİNE ZİRVEDİ!
Editör: Aliağa Medya
23 Nisan 2024 - 01:05
Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi dün gece 90. bölümüyle izleyenleri Kanal D ekranlarına kilitledi. Reytinglerde yine zirvedeki yerini koruyan dizi, #Yargı etiketiyle gece boyu sosyal medya listelerinin de üst sıralarında yer aldı.
 
Kartal’ın üzerine düşen konteynıra şaşkınlıkla bakan Eren günler sonra rahat bir nefes almış oldu. Bu esnada yanan arabayla ilgili Eren’in alakası var mı diye endişen eden Ceylin, Parla’yı arayıp Eren’in hastanede olup olmadığını sordu. Parla ise Ceylin’e yalan söyleyerek Eren’in Tuğçe’nin yanında olduğunu söyledi. Ilgaz içini kemiren şüphe ile İclal Savcı ve Ceylin’le beraber hastane kamera kayıtlarını inceledi. Banka yattığı görülen Eren’in bacaklarının görüntüsü İclal Savcı ve Ceylin’in içinin rahatlamasını sağladı. Mercan’ın ateşlenmesiyle Ilgaz ve Ceylin eve giderken İclal Savcı Tuğçe’yi ziyaret etti ve onunla duygusal bir konuşma yaptı. Tır parkından gelen ihbarla olay yerine giden Fırat orada Rıdvan ve Erbil’in cansız bedenlerini gördü. Yekta Rafet’in bulduğu bilgilerle İclal Savcı’nın yanına gitti ve ona babasının katilinin yakalanması konusunda iş birliği teklif etti. Ilgaz, Ceylin, Defne ve Merdan Çınar’ı ziyarete gitti. Ziyaret bitiminde Çınar’la konuşan Ceylin onun da artık hapishaneden çıkmak istediğini öğrenip mutlu oldu. Osman ve Aylin tek celsede boşandıkları gibi Osman Zümrüt’ü arayıp müjdeyi verdi. Sesi bozuk gelen Zümrüt Osman’la buluşmak istediğini söyledi ve buluşma yerine yüzü gözü mor geldi. Kocasının aslında ölmediğini yatalak olduğunu ve Osman’la görüştüğü için adamına Zümrüt’ü dövdürdüğü yalanını söyleyerek Osman’dan kocasını öldürmesini istedi. Hastaneye gelen Ilgaz Tuğçe ile konuştu ve Tuğçe ona yaşananları anlattı. Ilgazların yaptıkları araştırmalar sonucu tır parkında bir kişinin daha olduğuna inanan Ilgaz ifadesini almak üzere Eren’i emniyete getirtti. Ceylin ve Yekta Eren’in avukatlığını üstlendi. Eren’in ‘Ben kimseyi öldürmedim’ sözleri ve Eren’in saldırganların ailelerinin de onların bu hale gelmelerinde suçlu olduklarına dair sözleri Ilgaz ve İclal Savcı’yı çok etkiledi ve ailelerin de ifadesi alındı. Eren, Parla ve Efe Tuğçe’yi bahçeye çıkardıkları esnada özel hazırlanan masayı gören Tuğçe çok mutlu oldu. Parla ve Eren ikiliyi yalnız bıraktığı esnada Efe Tuğçe’ye evlenme teklifi etti. İclal Savcı Yekta’yı yanına çağırarak iş birliğini kabul ettiğini söyledi. Bölümün sonunda Mercan’ı okuldan alması gereken Ilgaz’ın okula gitmediğini öğrenen Ceylin onu aradığında telefonu kapalı çıkarken Ilgaz’ı ise bir arabanın bagajına atılmış halde gördüğümüz anlar yeni bölümde neler olacağı konusunda heyecan yarattı. 
 
‘Yargı’nın dün akşam yayınlanan 90. bölümü AB’de 5,67 izleme oranı, 16,98 izlenme payı, 20+ABC1’de 5,77izlenme oranı, 15,12 izlenme payı; TOTAL’de 4,70 izlenme oranı, 13,40 izlenme payı ederek AB kategorisinde gecenin birincisi olurken 20+ABC1’de de gecenin en çok izlenen dizisi oldu. 
 
Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken onlara Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Alican Yücesoy, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Esma Yeşim Gül, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Çağrı Atakan, Onur Tekin ve Dilara Çakır gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor. 
 
‘Yargı’ yeni bölümüyle Pazar akşamı Kanal D ekranlarında...