Yalçınkaya'dan Aliağa FK'ya tam destek

Yalçınkaya'dan Aliağa FK'ya tam destek
03 Temmuz 2023 - 12:39
Aliağa’nın yakından tanıdığı TECO firması sahibi Yalçınkaya ailesinden iş insanı Sarp Yalçınkaya tüm gücünü TFF 3. Lig'in yeni temsilcisi Aliağa Futbol Kulübü için harcayacağını açıkladı. Karacabey Belediyespor kulübünün yüzde 51’lik hissesine sahip olan Sarp Yalçınkaya yaptığı açıklamada, Karacabey Belediyespor için 2 yıldır maddi-manevi tüm katkıyı yaptığını ancak bu işin sürdürülebilirliğinin kalmadığını belirtti.
Aliağa’da futbola büyük bir ilgi olduğunu belirten Yalçınkaya, İzmirli bir iş insanı olması ve işlerinin merkezinin Aliağa’da olması sebebiyle bundan böyle Aliağa Futbol Kulübüne destek olacağını kaydetti. 
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Aliağa Futbol Kulübü Başkanı Kamil Önal tarafından kulübün organizasyonlarına davet edildiğini, kendisine çok sıcak ve samimi yaklaşıldığını, bu yaklaşım neticesinde tüm desteğini artık sarı-siyahlılara vereceğini söyleyen Sarp Yalçınkaya” Aliağa Futbol Kulübü'ne vereceğimiz katkının bir kıstası yok. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Kulüp Başkanı Kamil Önal kurumsallaşmış, hedefleri olan bir kulüp oluşturmuş. Aliağa, büyük başarıları hedefliyor. Öncelikle kulübün kesinlikle TFF 3. Lig'de şampiyonluğa ulaşacak bir kadroya sahip olmasını hedefleniyor. Bu hedef doğrultusunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız.” Dedi.