Vergi dairesi müdürü, öğrencilere verginin önemini anlattı

Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla Vergi haftası münasebetiyle Aliağa Mesl

Vergi dairesi müdürü, öğrencilere verginin önemini anlattı
Editör: Aliağa Medya
28 Şubat 2019 - 01:48


Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla Vergi haftası münasebetiyle Aliağa Mesleki ve Teknik Eğitim öğrencilerine bilgilendirme    yapıldı.



Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme seminerine, Okul Müdürü Abdullah Aksoy, Müdür Yardımcısı Emre Karan öğretmenler Karsın Güç , Halil Savran  Sibel AKSU  ve öğrencilerin yanı sıra Aliağa Vergi Dairesi Müdürü Yücel Aydoğan  ile  SMMM  Fuat Özer  de katıldı.



Seminerde Vergi Dairesi Müdürü Yücel Aydoğan  ve Fuat ÖZER toplumda vergi bilincinin geliştirilmesi, Türk vergi sistemi ve güncel vergi uygulamaları,verginin ülke açısından önemini, vergi çeşitlerini, vergiler ile devletin giderlerini nasıl karşıladığı gibi konularda öğrencilere da bilgiler aktardılar. Maliye Bakanlığının hazırladığı Vergibilir adlı vergiyi anlatan video gösterimin bitiminde  Müdür Yücel Aydoğan  vergi sistemi konusunda öğrencilerden gelen soruları da cevaplandırdı. Büyük ilgi gören seminer sonrasında hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 



Cumhur İttifakı MHP Aliağa belediye Başkan Adayı Serkan Acar

#Aliağa #AliağaBelediyeBaşkanAdayı