Vatandaştan poşet önlemi! Pazar filesine talep yüzde 154 arttı

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, çevrenin korunması, çevre kirliliğinin önlenmesi ve aile ekonomisi için pazar filesi kullanımını öneriyor

Vatandaştan poşet önlemi! Pazar filesine talep yüzde 154 arttı
Editör: Aliağa Medya
03 Ocak 2019 - 20:15

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, çevrenin korunması, çevre kirliliğinin önlenmesi ve aile ekonomisi için pazar filesi kullanımını öneriyor. Alışveriş verilerini inceleyen Hepsiburada, pazar filesine olan talebin Aralık ayında geçen senenin aynı dönemine göre %154 arttığını açıkladı.


Vatandaştan poşet önlemi! Pazar filesine talep yüzde 154 arttı


Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, çevrenin korunması, çevre kirliğinin giderilmesi konusunda pazar filesi kullanmanın önemini vurguluyor. Alışveriş verilerini inceleyen Hepsiburada, pazar filesine talebin Aralık ayında geçen senenin aynı dönemine göre %154 arttığını ortaya koyuyor. En çok talebin İstanbul’dan geldiğini belirten Hepsiburada, onu sırasıyla İzmir, Ankara, Antalya, Bursa, Kocaeli, Muğla ve Balıkesir’in takip ettiğini de açıklıyor.

Çevre dostu pazar filesi

Avantajlı fiyatlarıyla 3’lü ve 10’lu olmak üzere paket seçenekleri bulunan pazar filesi, farklı renkleriyle de dikkat çekiyor. Pazar ve market alışverişlerinde hayat kurtaran fileler, özellikle meyve ve sebze taşımakta sıklıkla kullanılıyor. Pazar filesi, Pazar filesi,nin yanı sıra marketten alınan paketli gıdaların taşınmasında da naylon poşet yerine çevre dostu bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Pazar filesi bütçeleri de koruyor

1 Ocak 2019 tarihi itibariyle, plastik poşetler süpermarket ve marketlerde ücretli olarak satılmaya başlandı. Yapılan alışverişlerde her defasında plastik poşetlere ekstra ödeme yapmak yerine, taşıması ve depolaması oldukça pratik olan pazar filelerini kullanmak aile bütçesinde de katkıda bulunuyor.

Rengarenk pazar filelerine Hepsiburada üzerinden https://www.hepsiburada.com/ara?q=pazar%20filesi linkinden ulaşılabiliyor.




Kaynak: hepsiburada.com