Vatan Partisi İzmir'den evlat nöbetindeki ailelere destek

Vatan Partisi İzmir’den evlat nöbetindeki ailelere destek

Vatan Partisi İzmir'den evlat nöbetindeki ailelere destek
Editör: Aliağa Medya
24 Aralık 2020 - 22:48
Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkan Yardımcısı Avukat Nuriye KADAN ve Vatan Partisi İzmir İl Sekreteri Levent ÖZCİĞER, HDP il binası önünde evlat nöbeti tutan ailelere destek ziyaretinde bulundu.
 TERÖRE KARŞI DİRENEN ANNELERİN SESİ YÜKSELİYOR
Öncü Kadın Genel Başkan Yardımcısı, yaptığı basın açıklamasında, “ 3 Eylül 2019’da Hacire annenin  Diyarbakır HDP il başkanlığı önünde başlattığı oturma eylemi çığ gibi büyümüş, teröre karşı en güçlü mücadeleyle önce Diyarbakır, sonra Şırnak şimdi de İzmir’de evlat nöbeti tutan annelerin Vatan Partisi Öncü Kadın olarak ilk günden bu yana yanındayız. Terör örgütü PKK’nın elinde bir tek evladımız kalmayana kadar yanında olmaya da devam edeceğiz” diyerek teröre karşı direnen annelerin yanında olduklarını belirtti.
 
 “PKK’YA ELEMAN YETİŞTİREN HDP KAPATILMALI”
“Genç ve çocuk yaşta PKK’ya eleman devşiren ve meclisteki siyasi uzantısı HDP’nin derhal kapatılması gerekir. PKK terörüne karşı başarı ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü için, anaların gözyaşlarının dinmesi ve evlatlarına kavuşması için, Mehmetçiğe kurşun sıkan meclisteki siyasi temsilcisi HDP kapatılmalıdır. Tüm siyasi partileri, demokratik kitle örgütlerini ve bütün milletimizi bu mücadeleye destek olmaya çağırıyoruz. Yüreğimiz annelerimiz ile birlikte çarpıyor” diyen Nuriye Kadan, terör örgütüne eleman yetiştirme hedefiyle gençlerimizi dağa kaçıran HDP’nin kapatılmasının siyasi bir zorunluluk olduğunu vurguladı.