Ülkü Ocakları'ndan 'Vatan Yahut Silistre'

İzmir’in Aliağa  ilçesinde Ülkü Ocakları tarafından "Vatan Yahut Silistre" adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Ülkü Ocakları'ndan 'Vatan Yahut Silistre'
Editör: Aliağa Medya
11 Eylül 2019 - 09:00
İzmir’in Aliağa  ilçesinde Ülkü Ocakları tarafından "Vatan Yahut Silistre" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

"Vatan Yahut Silitsre " adlı tiyatro oyunu Tüpraş Halk  Merkezinde sergilendi. Namık Kemal'ın aynı adlı eserinden uyarlanan oyunu İzmir  Ülkü Ocakları Bekir Sıtkı Hastürk , MHP Aliağa  İlçe Başkanı AbduRrahim Aydemir , Aliağa Belediye Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt, Türk Eğitim Sen Aliağa Temsilcisi Ragıp Cerrahoğlu ,Aliağa Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Gencer, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Yaşar   ve  vatandaşlar seyretti.

Tiyatro oyunu öncesi konuşan İzmir  Ülkü Ocakları Başkanı Bekir Sıtkı Hastürk, “Aliağa’mıza ,  böylesi bir kültürel faaliyet ile buluşturmuş olmaktan dolayı  mutluyuz. Türk milliyetçileri en önemlisi Türk kültürü. Türk kültürüne aktarıldığı bu eserleri Ülkü ocakları içerisinde izliyor olmak izletici olmak bizim için gurur verici bir olay İnşallah daha geniş kapsamlı daha büyük çalışmaya imza atmak hepimize nasip olur dedi

Aliağa Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Gencer ise Türk gençliğinin geleceklere daha iyi şekil verebilmesi için milliyetçi ve ahlak penceresinden bakabilmesi için hayatımızın zorluklarını bilerekten en iyi şekilde gençlerimizi yönlendirmek ve yetiştirmek için böyle sanat etkinliklerini  devam edileceğini ,başarılı güzel etkinliklerle Aliağa’ya faydalı  olacaklarını  söyledi.