Ülkü Ocakları'ndan Girişimcilik Harekâtı

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 1997 yılında başlattığı “2023, Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında Lider Ülke Türkiye” hedefi Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından adı adım gerçekleştiriliyor.

Ülkü Ocakları'ndan Girişimcilik Harekâtı
Editör: Aliağa Medya
15 Mart 2021 - 01:36
Ülkü Ocaklarının şimdiki adımı ise Girişimcilik Atölyesi Proje Yarışması oldu. Başvuruları 7 Martta tamamlanan Girişimcilik Atölyesi Proje Yarışmasında ekipler, projelerini, eğitim, çevre, enerji, su tasarrufu, yapay zekâ ve tarım alanlarında oluşturacak.  
Pandemi sebebiyle Zoom üzerinden gerçekleştirilen Projenin açılış konuşmasında Türk Gençliğinin önemine vurgu yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ortaya koyduğu 2023 Lider Ülke Türkiye vizyonu ile hareket eden Ülkücü Gençlik olarak bu yolda gereken adımları atıyoruz. Bu öneli projeye katılan tüm ekiplere başarılar diliyorum. Biliyor ve inanıyorum ki atölyemizden çıkacak projeler geleceğin Büyük Türkiye’sinin temel taşlarından olacaktır” dedi.
21. Yüzyıl Türk Asrı
Twitter hesabından da projenin başladığını duyuran Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ortaya koyduğu ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyonu ile ‘21. yüzyıl Türk asrı’ olacaktır” paylaşımını yaptı.
Sınırlı sayıda katılımcının başvurularının değerlendirildiği yarışma için yoğun ilgi oluşurken sonuçlar da önümüzdeki aylarda açıklanacak.