TV DÜNYASINA KADIN ELİ DEĞDİ

Genç girişimci hukukçu iş kadını Dilan Karaman, KANAL EGE TV hisselerinin yüzde 75’ini ve Finans Uzmanı arkadaşı Mehmet Akay da yüzde 25’ini satın alarak kanalın yeni sahibi oldular.

TV DÜNYASINA KADIN ELİ DEĞDİ
Editör: Aliağa Medya
29 Haziran 2021 - 02:02
İş dünyasının genç kadın girişimcisi hukukçu Dilan Karaman, İzmir merkezli TREND TELEVİZYON ve RADYO YAYINCILIK A.Ş. (KANAL EGE TV’nin) çoğunluk hisselerini alarak televizyon dünyasına merhaba dedi.

ORTAÖĞRETİM DÖNEMİNDE KURDUĞUM HAYALİM GERÇEK OLDU

Ortaokul ve lise dönemlerinde televizyonculuk hayali olan, daha sonra üniversiteyi hukuk fakültesinde tamamlayan, çiçeği burnunda avukat ve genç iş kadını Dilan Karaman, ‘Ortaöğretim döneminde kurduğum hayalim gerçek oldu’ dedi. Televizyoncu ve programcı olmayı hayal ederken genç yaşta televizyon patronu oldu. Karaman, ‘Başarılı bir televizyon kanalı için tüm hızla çalışacağım’ dedi.

KANAL EGE TV’Yİ EMİN ELLERE TESLİM EDECEĞİZ

Özgür yayıncılık ve izlenebilir bir televizyon kanalı yaratmayı hedefleyen Karaman, ‘Herkesin izleyeceği ve mutlu olacağı bir televizyonu hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Öncelikle bu konuda tecrübeli ve televizyon yayıncılığını bilen isimlerle görüşüyoruz. KANAL EGE TV’yi emin ellere teslim edeceğiz’ dedi.

YERELDEN EVRENSELE SLOGANI İLE YAYIN HAYATINA BAŞLAYACAK

Yerelden evrensele sloganı ile yepyeni bir televizyon, yeni yayın döneminde  İzmir merkezli olarak yayın hayatına başlayacak. KANAL EGE TV’de siyaset, spor, ekonomi, çevre, kadın, çocuk, aile, insan, tarım, sağlık, kültür ve sanat, magazin, gezi, gastronomi, belgesel, doğa ve termal, sinema kuşakları, diziler izleyicinin beğenisine sunulacak. Karaman, ‘Başarılı bir televizyon olma hedefiyle, yayınların tüm mecralarda izlenmesi için KANAL EGE TV olarak geçen hafta RTÜK’e Çok İl Kablo TV Lisansı ve İnternet Yayın Lisansı başvurusunda bulunduk. KANAL EGE TV, TÜRKSAT 4-A PAKETİ, D-SMART, DİGİTURK TÜRKSAT PAKETİ, TURKCELL TV, YOUTUBE, VODAFONE TV, CANLI İZLE TV, TİVİBU, KABLO TV platformlarından yayınlanacak’ dedi.

TÜM DÜNYADA İZLEYİCİNİN KARŞISINA ÇIKACAĞIZ

Başarılı genç hukukçu ve kadın girişimci KANAL EGE TV Yönetim Kurulu Başkanı Dilan Karaman, ‘Böylesine ağır bir yükü omuzladık. Başarılı olacağız. KANAL EGE TV de televizyon dünyasındaki yerini alacak.  Bu konuda yeniden yapılanmalarımız devam etmekte olup, İzmir merkezli kanalımızın Türkiye, Avrupa ve tüm dünyada izleyicinin karşısına birbirinden güzel programlarla çıkacağız’ dedi. 

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

KANAL EGE TV’nin çiçeği burnunda sahibi Karaman, başarılı bir televizyon yaratmak için, televizyon dünyasının ünlü isimlerine teklif götürdüklerini, görüşmelerinin sürdüğünü belirtti. Karaman KANAL EGE TV’nin Genel Yayın Yönetmenliği için görüşmelerinin sürdüğünü açıkladı.