Türk Anneler Derneği Aliağa Şubesi Cumhuriyet Yemeği Düzenledi.

Aliağa ilçesinde  Türk Anneleri Derneği  Aliağa  Şubesi  tarafından  okumaya  muhtaç  öğrenciler ve burslu öğrenciler yararına Cumhuriyet yemeği düzenledi

Türk Anneler Derneği Aliağa Şubesi Cumhuriyet Yemeği Düzenledi.
Editör: Aliağa Medya
28 Ekim 2019 - 02:26
Aliağa ilçesinde  Türk Anneleri Derneği  Aliağa  Şubesi  tarafından  okumaya  muhtaç  öğrenciler ve burslu öğrenciler yararına Cumhuriyet yemeği düzenledi.

Yalı Mahallesinde bir restoranda düzenlenen  yemeğe dernek üyelerinin yanı sıra  Aliağa Belediyesi Meclis üyeleri ile esnaflar ve işadamları katıldı.



Yemek katılımı ile bağışta bulunanlara  teşekkür eden Türk Anneler Derneği Aliağa Şubesi Başkanı Didem Örnek Demircan  Cumhuriyetin kuruluşunun 96. Yılı nedeniyle ailelerinin maddi olanakları yetersiz öğrenciler  ve  burslu öğrenciler yararına  Cumhuriyet  yemeğini düzenlediklerini  ve elde edilen geliri okumaya  muhtaç  öğrencilere yardım ve burs vereceklerini belirtti.

Aliağa Şubesi Başkanı Didem Örnek Demircan” Cumhuriyet ; Bağımsızlıktır, özgürlüktür, eşitliktir. İnsanca  ve güven içinde yaşamaktır, düşünce serbestliğidir. Seçme ve seçilme hakkıdır. Türk Milletinin yeniden doğuşudur. En büyük bayramız olan  29  Ekim   Cumhuriyeti Bayramımızı  96. yılı kutlu olsun Cumhuriyetimizin kurucu Büyük Önder  Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere  silah arkadaşlarına, Aziz şehitlerimize ,Kahraman gazilerimize  rahmetle ,minnetle,  şükranla anıyoruz“ dedi .



Şubesi Başkanı Didem Örnek Demircan’ın konuşmasından sonra,  etkinliğe katılanlar  nezih bir yemeğin ardından çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Cumhuriyet yemeği, etkinliğine katılanlar  ellerinde bayraklar ile Hep birlikte söyledikleri  10. Yıl Marşı’ ile   son buldu.