Türk Anneler Derneği Aliağa  Şube Yönetiminden Kaymakam Ömer  Karaman 'a Ziyaret

Türk Anneler Derneği Aliağa  Şube Yönetiminden Kaymakam Ömer  Karaman 'a Ziyaret
Editör: Aliağa Medya
10 Aralık 2021 - 11:45
Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Aliağa Şube Başkanı Dilek Gülboy , Yönetim kurulu ve  Burcu Çiçekçilik’in sahibi Hüseyin Fidan ile birlikte  Kaymakam Ömer Karaman’’ı makamında ziyaret ettiler.
Kaymakam Ömer Karaman  Türk Anneler Derneği Aliağa Şube  Başkanı Dilek Gülboy  ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Ziyarette Türk Anneler Derneği Aliağa Şube Başkanı Dilek Gülboy, dernek çalışmaları ile ilgili Kaymakam Karaman ’a bilgi verdi. Aliağa esnafından, Burcu Çiçekçilik’in sahibi Hüseyin Fidan ise kendisi  yazdığı  50 sayfadan oluşan  ‘Aliağa Ne Demektir?’ isimli bir kitapçığı “Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Aliağa Şube Başkanı Dilek Gülboy’a takdim etti.
Hüseyin Fidan ayrıca baskı aşamasında olan ‘Hayatın Gerçeği’ adlı kitabının bütün gelirini de derneğe hibe edeceğini söyledi.
Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman  kendi yazdığı  Babıali Kültür Yayıncılık tarafından çıkarılan Şanlı Müdafaa Şahin Bey” adlı belgesel-roman kitabı ile Kamu Yönetiminde Liderlik Etkisi kitabını imzalayarak Türk Anneler Derneği Aliağa Şube  Başkanı Dilek Gülboy  ‘a takdim ederek Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.