Tunç Soyer bir ayda 871 muhtarı dinleyecek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Kınık ilçesinden başladığı merkeze uzak ilçelerin muhtarlarıyla buluşmaya Ödemişli muhtarlarla devam etti.

Tunç Soyer bir ayda 871 muhtarı dinleyecek
Editör: Aliağa Medya
13 Şubat 2020 - 03:19

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Kınık ilçesinden başladığı merkeze uzak ilçelerin muhtarlarıyla buluşmaya Ödemişli muhtarlarla devam etti.
Tunç Soyer bir ay içinde 18 ilçede 871 muhtarla bir araya gelecek.

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer muhtar toplantılarına merkeze uzak ilçelerde devam ediyor. Tunç Soyer geçen yılın Aralık ayında yaptığı Kınık ziyaretinin ardından bugün Ödemiş’e gitti. Soyer’in bir ay içinde geriye kalan 18 ilçeden 871 muhtarla toplantı yapması planlanıyor.

Seyyar makam aracıyla Ödemiş ilçesine giden Soyer, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş'in ev sahipliğinde 99 muhtarla bir araya geldi. Ödemiş Belediyesi Kongre Salonu'nda düzenlenen toplantıda Soyer muhtarların talep, öneri ve şikayetlerini tek tek dinleyerek not aldı.

 

Soyer yurttaşların sorunlarını yerinde tespit etmek ve bu sorunlara hızla çözüm üretmek amacıyla bu toplantıları düzenlediklerini söyleyerek, "Ben ve belediyemizin tüm üst düzey yöneticileri sizlerin huzurunuzdayız. Derdiniz, isteğiniz ne varsa doğrudan bizlere söyleyin” dedi.

 

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ise "Biz bir aileyiz. Bu aile buluşması için de Başkanımıza ve belediye bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirtti. Toplantıda öne çıkan talepler kanalizasyon, mezarlık duvarlarının çevrilmesi ve üretim yollarının asfaltlanması şeklinde sıralandı.

 

Ödemiş'e 118 kilometre asfalt

Toplantının sonunda yeniden söz alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer muhtarlara teşekkür ederek "Yapılması gerekenleri sizden duyduk, eksikliklerimizi gördük. Kanalizasyonun açığa akmasını kabul etmemiz mümkün değil. En öncelikli işimiz bu alacak. Üretim yollarıyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Acil olanından başlayarak yapacağımızdan kuşkunuz olmasın” dedi. Soyer 2020’de Ödemiş'te 118 kilometre asfalt dökeceklerini ve muhtarların talepleri doğrultusunda 73 bin metrekare de kilit parke taşı döşeyeceklerini söyledi.

 

Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, İzmir Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcıları Yıldız Devran, Aysel Özkan, Eser Atak, İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesi’nin bürokratları katıldı.

18 ilçenin muhtarlarıyla bir araya gelecek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer seyyar makamla Torbalı, Bergama, Menderes, Aliağa, Foça, Urla, Beydağ, Tire, Selçuk, Seferihisar, Kiraz, Bayındır, Kemalpaşa, Menemen, Dikili, Çeşme ve Karaburun muhtarlarıyla da bir araya gelecek.

İzmir Bşb.